torsdag 11 oktober 2012

Blå katter


Det är KATTastrof här hemma!

Matte är suuuuuur och har tagit sig en dag ledigt. Hon står inte ut med röran här hemma, jamar hon. Igår tvättades det och vi ligger i den rena tvätthögen som matte ska vika så småningom. Nu är hon dock försvunnen, hon gick in i garderoben och började slamra för ett par timmar sedan och sedan dess har hon inte synts till. Däremot kan man se en väldans massa andra saker, i hallen vältrar sig nu 100 liter kattsand, 30 kg kattmat, lillhusses urvuxna skor och kläder i mängder och mattes ännu osydda tyger. Då och då har från garderoben hörts muttranden och svordomar som låtit ungefär som "#%#¤" JULSAKER överallt!!", eller "hur kan man ha så #&¤#%#¤ mycket SKIT!?!". Det är riktigt otäckt vill vi jama.  :(

Lillfjanten är också försvunnen, han sågs senast när det brakade till i garderoben för nån timme sedan och svordomarna ljöd i lägenheten...

Kanske har matte fastnat i garderoben eller så har hon en hemlig utgång där, vi vet inte, men borta är hon! Vi får se om hon återkommer.Nu till något helt annat: Får era tvåbeningar stänga toadörren?

Jag har inköpt en ny sak för att förhindra tvåbeningarnas ensamhet på sina kattlådor. Den här grejen sätter man på dörren och då går den inte att stänga!  :D
Med andra ord behöver vi ALDRIG lämnas ensamma en enda sekund!!

Lillhusse hör till dem som tror att man får stänga dörren fast han har katt, han kommer att bli galen *fnittrar* men matte har redan gett upp, för Lurrvar ställer sig utanför och krafsar och jamar om matte har stängt dörren!
Fiffig uppfinning!
Däremot undrar man ju om skaparen är färgblind, när såg NI senast en BLÅ katt???16 kommentarer:

 1. Det finns MÅNGA blå katter. Blå perser, brittiska blå, russian blue... massor av blått!! Fina katter, blå katter! Och svarta och svartvita katter kan också bli blå i solen. Och lila. Och bruna. Och lite allt möjligt!
  Garderober är farliga. De innehåller monster som äter upp människor. För katter är de dock helt ofarliga - snarast att betraktas som nöjesfält! :)
  nosgos å gottisar
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker att katterna är GRÅ, inte blå...

   Vi har haft så kul i garderoben och nu är den förstörd... :/

   Nosbuffar

   Radera
 2. Anonym15:15

  Matte får stänga dörren ibland men inte när hon kommit hem från jobbet, då får hon inte gömma sig . /Mary

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gömda tvåbeningar MÅSTE hittas! :D

   Nosbuffar

   Radera
 3. För oss spelar det ingen betydelse om de stänger toadörren!
  Vi har LUCKA in dit. ;-)
  Världens bästaste uppfinning.
  Tur att vi inte har nånstans vår matte kan förvinna... jo ett ställe, duschkabinen, men där inne kommer det blött uppifrån. DÄR inne får hon vara själv!
  Hoppas att er matte kommer till rätta snart!
  Blåa katter är jättefina.
  Vi har haft både en Brittkille och en Perserpojke som var blåa! Härliga jamisar, som finns bortom regnbågsbron sedan lääänge.

  =^.^=

  Tröstebuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har ni lucka till toan?? *imponerad*

   Det måste vi jama till matte att fixa åt oss också!!

   Nosbuffar

   Radera
 4. Alice18:01

  Matte stänger bara dörren när vi har besök hemma och det tycker vi är jamarbra. Bosse och Mårrgan kommer alltid springande med leksak i munnen och vill leka när matte sitter på sin låda, matte är inte lika road... Jag och Wilma kommer ofta och vill gosa när hon sitter där, hon är inte så road av det heller och skyller på vassa klor på bara ben. Men hallåjam, man kan väl gosa eller busa om man ändå bara sitter där till ingen nytta?
  Vad läskigt att er matte försvunnit, hoppas ni hittar henne igen innan maten tar slut.
  Matte undrar vart ni köpt den blåa katten, hon tyckte den var mycket finare än den handduk vi alltid har hängandes över dörren.

  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tihi, klart man ska leka på toan! Här hittas ofta musar och bollar där inne.

   Lillfjanten gosar alltid med MIN matte på toa.

   Här köpte matte tigern och katten:
   http://www.tradera.com/2st-klamskydd-fingerskydd-dorrstopp-tiger-katt-auktion_341200_165753141

   Nosbuffar

   Radera
 5. Hoppas det har lugnat ner sig nu! Klart att de behöver sällskap på toaletten, hos oss når de dörren så det är bara att krafsa lite lätt så öppnas det, vi har nämligen våran låda på en helt annan plats.Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Äntligen har matte lugnat sig och blivit normal igen! D

   Nosbuffar

   Radera
 6. Mina stänger dörren när de går på sin låda, den med vatten i, annars har vi en krumelur i gummi son ligger på golvet så dörren inte går igen. Den ser ut som ett kommatecken och är samma färg som jag, jättefin alltså.Matte köpte den på nåt som heter Designtorget för länge sen, när Herr Katt bodde här.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Herr Katt, vilket fint namn! :D

   Nosbuffar

   Radera
 7. Glömde säga, hoppas ni hittar matten eller att hon hittar ut därifrån. Vi har också en sån garberob, men jag går aldrig mera dit. Blev instängd där av misstag en gång i början av min tid här och fick panik. Satt på översta hyllan och skrek för saker bara trillade ner vart jag än satte tassen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men stackars dig Pelle, vilket trauma!!! :O

   *gråter en skvätt för din skull*

   Tröstande nosbuffar

   Radera
 8. Anonym02:05

  Hon har kanske kommit till en helt annan varld nu??!!! Vi har last narniabockerna OCH Alice i underlandet sà vi vet hur det kan gà!!!! Hoppas att hon hittar tillbaka till eran varld innan maten tar slut! Vi forstàr absolut inte varfor manniskor ska stanga om sig nar de gàr pà làdan sà vi krafsar vilt nar det hander!!! Som tur ar ar det bara gaster som inte har sà mycket forstànd som gor det. Nar matte gàr pà làdan brukar vi vilja att hon satter pà vattenkranen eller sà vill vi sova i hennes kna, ibland kompisgàr vi pà vàran làda samtidigt som hon sitter pà sin.Pacha&Corto

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul ni och matte har tillsammans på toan! *fnissar*
   Det gillar matte så klart!

   Nosbuffar

   Radera