söndag 7 oktober 2012

Pausblogg


Tekniken har förstört allt bloggande idag... Min Mjausung vägrar för det första att lägga upp bilder på min Catbook (varför??????) och när jag istället tassar iväg dem i ett e-mjau till mig själv kommer de inte fram.

När jag skulle blogga fick jag inte upp Blogger och datorn är idag så seg att det går fortare att tassa runt till varenda en av mina bloggläsare och jama det jag vill ha jamat. Igår regnade det ner paket här och även fast matte fnittrade och frustade som en galen flodhäst under filmningen så tänkte jag visa dem. You Tube tillåter dock bara att man laddar upp en film i taget och när jag endast hade lyckats med två fast jag hade hunnit jama ikapp på mina kattentarer under tiden gav jag upp och la mig och rullade på golvet i väntan på att fler små filmer skulle laddas upp.*rullar åt ena hållet*


*rullar åt andra hållet*
När jag så hade rullat runt ett par timmar och lekt lite så gick jag för att titta och då hade "något blivit fel" och all uppladdning hade avstannat... *frääääääääs*
Så nu jamar jag istället om vår vattenfontän som vi fick för några dagar sedan. Matte hade stora problem med att få den att funka som den skulle och önskade för första gången hit en teknisk man som kunde hjälpa henne. Det hör inte till vanligheterna för matte tycker om att kunna fixa sina tekniska saker själv, och nu åker äntligen vattnet som det ska! :)
Vattenfontänen skapade kaos överallt till en början med vatten över allt!  :(
NU frågar sig dock matte vad det var för mening med att köpa en fontän när vi endast dricker i den om den är avstängd och matte har BURIT dit oss. Men den surrar ju otäckt och vattnet rör sig! *morrhårsdarr*
Var ni också rädda för er fontän i början, ni som har en??Vi tycker så klart att Kattongen till fontänen är roligast! 


Hmm, ska jag krypa in?Lurrvar har jamarkul!Leker kurr-agömma!För vem blev så klart utsatt för lillfjantens tramserier? JAG!

På återjamande om en kattiljoooooooon dagar när tekniken är på min sida igen!


13 kommentarer:

 1. Vi fick en fontän en gång - jag (Maurice) tyckte att det var bland det läskigaste som oppfinnits! Jag (Kajsa) däremot tyckte att den var hur rolig som helst. Att leka med. Inte att dricka ur. Det gjorde vi ur vattenskålen. Hon ville plaska med den, så vattnet stänkte över hela köket (till mitt (Kajsas) försvar kan jag tillägga att köket är LITET!!!) Till slut tyckte lillie att det var nog lekt och plockade bort den! (Den surtanten!)

  nosgos å fontänande gottisar
  M&K

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är alltså leka med den vi ska?? Är det det ni menar? :D

   Nosbuffar

   Radera
 2. Anonym08:15

  Ddt är Roligt med vatten! /Mary

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hmm, kanske det är meningen att vi ska läsa oss det nu? :)

   Nosbuffar

   Radera
 3. Vi hade en sån fontän och den lät nästan inget. Den var vår första. Nu kan vi inte ens tänka oss att dricka vatten ur vanliga vattenskålar. Ge den en chans, ni kommer att älska den också så småningom, tror vi i alla fall.

  Tips från vår matte:
  Vattnet ska rinna längst hela kupolen. Vattnet är gottast att slicka i sig just där den rinner tyckte Smulan och Amanda.
  Det kommer er också att göra så småningom. Det brukar ta lite tid, men er matte kan "hjälpa" till lite. Ta lite vatten i ett glas och häll försiktigt runt om på kupolen, just därifrån vattnet nu rinner, det hjälpte alltid när vi rengjorde och fyllde på den och startade igen efteråt.

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Matte har fått vattnet att rinna runt hela kupolen, men vi vill ändå inte använda den!

   Den surrar inte så högt, men den surrar helt klart mer än vår vanliga vattenskål! :(
   Känner vi matte rätt är det vi som får ge oss om det hela...

   Nosbuffar

   Radera
  2. Äsch, ni vänjer er! När ni sen smakar på vattnet är den mycket godare än stillastående vatten i skål.

   Radera
 4. Åhh finaste Linnsen kompis! Ni är inte ensam om att vara rädda för vattenfontänen i början, vi har haft ett par och varje gång har det tagit tid för oss att sluta tycka dem varit otäcka, surrande och droppande i tid och otid.. Mamma har fått kämpa med oss ska ni veta, men tillslut så har vi vant oss.. Jag tror nog ni också kommer göra det :)

  Föresten ser er vattenfontän jätterolig ut.. Testa att leka lite med den när den är avstängd, sen ha den igång liten kortis och så lek vidare och så ökar ni på tiden, tillslut kommer ni vänja er :D Tips från oss!

  Nosbuffar och Gos <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Matte hoppas att vi ska vänja oss vid fontänen!
   Vi tänker dock streta emot! ;)

   Nosbuffar

   Radera
 5. Anonym12:58

  Jag har skaffat 2 (andra) modeller och prövade länge. Mats dricker fortrarande direkt från kranen ovh Stig vill ha vatten som har stått stilla minst 1-2 dagar. Så nu är fontänerna undanställda. :) Gos från oss. Elisabet

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hmm, ja så kan det också gå... Det verkar vara olika för alla som har vattenfontän. :)

   NOsbuffar

   Radera
 6. Alice13:10

  Vi tyckte också att vår var lite otäck i början eftersom den lät, men jamarns vad gott vatten det är i den! Vi älskade vår, men Bosse den illbattingen envisades med att skuffa runt den överallt och det blev vatten på hela golvet. Han tror det är något skojsigt som låter och gör allt han kan för att komma åt brummandet som han tror kommer underifrån. Matte försökte ställa den så han inte skulle komma åt att välta eller flytta runt den men det hjälpte inte. Eftersom hon tyckte det var läskigt med kominationen vatten och el och en nyfiken envis kisse så ställde hon undan den. *surar*
  Hoppas ni gillar eran när ni har vant er.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är faktiskt jamargott vatten i den när den är avstängd!

   Vi fnittrar lite åt Bosse! :)

   Nosbuffar

   Radera