tisdag 25 december 2012

Inga julklappar!! :O


Igår var det äntligen julafton som vi har väntat så på. Vi har räknat ner när vi har haft vår mjaudventskattlender och vi var alldeles säkra på att det var en levande mus i gårdagens lucka, men kan ni tänka er, det var bara en extra matburk... Det var ju i och för sig bra, men vi hade liksom sett fram emot att få jaga den där musen runt golvet.

Jag hade önskat mig tassikyr i julklapp av matte, gröna klor ville jag ha, och nog fick vi tassikyr allt, fast i form av TORTYR!! Personalen här bestämde nämligen att just igår, på julaftons förmiddag, DÅ skulle det torkas ur ögon, öron och klippas klor.

Vi gav dock igen som ni ser på bilden!  :DEn svensk tiger har varit framme!  ;)Sedan åkte tvåbeningarna bort och åt och firade med andra tvåbenta och när de kom hem skulle vi äntligen öppna julklappar. Vi hade ju bland annat en bok till matte om Bros, så vi förväntade oss ju så klart något fint tillbaka.

Julklapp till lillhusse

Men vet ni vad matte gjorde?
Hon visade oss vår godishylla och påstod att INGA katter har så mycket godis som vi och så pekade hon på leksakshyllan och jamade samma sak om den. Så vi FICK INGA JULKLAPPAR!!!!   :O

Vår godishylla.
I det närmaste tom...   ;)

För rättvisans skull ska jag jama att matte och lillhusse fick nästan inga julklappar av varandra heller, men de var glada ändå. Matte jamade att det är betydligt bättre att vi sparar julklappspengarna och sätter in på vårat stickiskonto så vi har om vi katter skulle bli sjuka, och det är ju faktiskt ganska klokt även om det var trist.
Men vi fick godis så att både jag och Frank var tvungna att kräkas varsin gång under dagen och vi åt kalkon och julskinka. Bäst av allt var att matte och lillhusse lagade klöstornet vars klösmatta var så sönderklöst att det inte längre fanns något att klösa på. De satte på ny matta och nu är den långa pinnen UNDERBAR att klösa på igen!

Ny matta på långa klöspinnen på prinsesstornet.
Den gamla mattan såg ut ungefär som den till höger fast 450 gånger värre.
När vi hade kommit över besvikelsen med julklapparna så gosade vi allihop på ett eller annat sätt!
Kompisar
Jag på varma fönsterbrädan
Matte och lillfj... okej, jag ska vara snäll när det är jul, Lurrvar.6 kommentarer:

 1. Nämen jamars, skulle det där vara massa mycket gottigt? Jag undrar om er matte ser som hon ska, det där är juh ingenting! Jösses! *skakar på huvudet*

  Här fick vi lite nya leksaker och en hel lakritsfamilj (!) och så lite gottigt att tugga på.. Men det räckte inte helt så tre av oss snodde skinka också och så en köttebulle *fniss*. Vår mamma var hemma hos oss och rymde inte en endaste stund.. Var som en extra julklapp tycker jag :)

  Er matte har många plus men det där med "massa mycket gottigt", det kan jag inte helt förstå.. Hoppas hon lär sig tills nästa år ;)

  Nosbuffar och Julgos från alla oss <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi tycker inte heller att det där är så mycket, bara några stickspaket och lite till...

   Ni verkar ha haft en mysig jul och den där lakritsfamiljen gjorde matte intresserad!

   Nosbuffar

   Radera
 2. Alice00:00

  Inga julklappar? *stoooora ögon* Inte ens en ny musling? Här fick vi iofs inte så många heller, bara några muslingar. Matte har ju varit utan dator jamarlänge, men hon har lovat beställa lite skojsiga leksaker åt oss i januari istället.
  Mjausingen vilken godishylla! *slick om nosen*
  Matte skrattade när hon såg den och för hade hon haft en sån godishylla här så hade allt godis varit borta nästa morgon. Småkillarna är experter på att tugga sig in i alla former av förpackningar, inte ens torrispåsar går säkra för dem fast vi alltid har torrisar framme. Sen är jag själv ganska bra på att tugga mig in i påsar och kattonger, men småkillarna är som jamat riktiga experter. *fnissjam*
  Det där med tassikyr har matte hotat mig också med, hon påstår att hela hon ser ut som en nåldyna när jag har gosat. Men jag skall nog se till att matte ser ut som er matte efteråt....
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänk, vi är nog ganska beskedliga katter för vi tuggar inte på påsarna. Det måste vi nog börja med!

   Matte har randiga armar nu, hon ser ut som en tiger hon också! ;)

   Nosbuffar

   Radera
 3. God fortsättning på er! Lite tarvligt med kloklippningen tycker vi annars verkar ni ha haft det mysigt även utan julklappar. Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst var det fräckt att sätta igång med tortyr på julafton!! :O
   Skönt att ni håller med om det!

   Nosbuffar

   Radera