fredag 6 september 2013

En Skyddsängel?



Som jag jamade om sist så ska jag jama om vad som hände förra fredagen.

Det ringde på dörren och utanför stod PostilJohan med ett jamarstort paket. "Jaham" tänkte matte och tog emot det. Men eftersom vi inte väntade något paket läste matte först på adresslappen och jo, det skulle till oss och vårt nummer till Mjausungen stod där också. Så tittade matte vem paketet var ifrån och det var nu det började bli mer förvirrat än vanligt i mattes huvud. Det var nämligen skickat från affären Zooplus i det Tyska Landet.



Paket från det Tyska Landet




Vi öppnade paketet och inuti låg en säck av den matsort vi äter, en säck kattsand och en lektunnel. Ingen fraktsedel eller beställningssedel fanns i kattongen och det stod på ett annat språk på sakerna.





Paket från en Skyddsängel?
10 kg kattmat, 15 kg kattsand och en lektunnel!





Vi hade ju redan fått maten och sanden vi beställt och matte var nu rejält fundersjam, så fundersjam att hon faktiskt tittade på räkningen på det vi hade beställt tidigare och det var från ett annat ställe precis som hon mindes. Hon tänkte att hon kanske blivit senil och tittade i vår kattong på banken för att se om vi betalat något till Zooplus och det hade vi inte. Matte vet att hon var inne och tittade på priser på svenska Zooplus, men hon beställde inget och hon vet alldeles tvärsäkert att hon inte beställt någon tunnel.

Matte har fundilerat på om paketet kommit fel, men då borde ju inte vår adress och mattes Mjausung-nummer stå? Så frågan är då vem som har beställt paketet? Vi har jamat och fundilerat på om vi har en skyddsängel och om det kan vara Lurrvar, för han skyddar oss så klart, men matte jamar att han nog inte har kontakt med Zooplus där han är. Så vem har skickat oss paketet??

Oavsett vem det kommer ifrån så är vi alldeles otroligt tacksjama och ännu bättre blev det av att matsäcken hade en reva! Gissa vilka som tyckte att det var jamarpassande?  :D






– Titta Frank, det finns massa mat här!!!  






– Ja, jag ser frugan, men hur ska jag få ut den?




– Jam tar tassen, jag är ju en katt!
*nomnomnom*





Matte hörde det rassla, tugga och prassla oavbrutet i vårt lekrum innan hon bestämde sig för att vara trist och tejpa ihop påsen, men klart vi tog chansen, det finns ju ett känt jamspråk som lyder "Maten är alltid godast på insidan av påsen" och det stämde alldeles perfekt!


Vi vill tacka vår Skyddsängel, oavsett var du finns, för maten, sanden och tunneln. Frank älskar tunnlar och rasar igenom innan man hinner blinka, så han är jamarlycklig!

Vi är alldeles otroligt tacksjama för allt i den stora kattongen och för alla som var med i mitt lotteri, bättre vänner kan ingen få! Ni är guld värda! ♥♥♥

Dessutom fick vi ett paket från Smulan och Ingalill härom dagen, det innehöll flera stickisförpackningar, en blå påse Dreamies (dem gillar bara Frank, men han är jamarlycklig över att ha fått en egen godispåse!) och leksaker både till oss, matte och lillhusse. Tack så jamarmycket! ♥♥♥




JAMARMASSOR AV 
TACK OCH KÄRLEK 
TILL ALLA 
♥♥♥♥♥





8 kommentarer:

  1. Jamarns vad spinnande! Nu blir vi också nyfikna! Tänk vad skönt det är när goda kattvänner kan hjälpa varandra om det behövs, det känns tryggt tycker jag. Vad snällt av Smulan och Ingalill att skicka paket också!
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är det spinnande! :D

      Jam tror att kattvänner är de allra snällaste och omtänksjamaste som finns! ♥

      Nosbuffar

      Radera
  2. Hmmmmmmmmm... jam har en liiiiten miss-tanke om vem den där skyddsängeln kan vara, men eftersom jag är långt ifrån säker skall jag inte skriva något namn. Och oavsett varifrån presenten kom, var den välkommen! Det finns inga som är så hjärtegoda som kattvänner, tycker inte ni också det?

    Kurr från Imma, abbemissa.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hmm, har du miss-tankar, var det Lurrvar? HAR han kontakt med internet och kan vi e-mjaua till honom? :)

      Kattvänner är helt klart bästast och såna borde alla ha! ♥

      Nosbuffar

      Radera
  3. Åhåå vad roligt och bra med hemliga presentgivare! Vad bra att ni fick så mycket gott och roligt nu när ni så väl behöver det! Den som gjorde den goda gärningen är säkert glad att ni blev glada för presenten! Vi blir alldels varma inom bords och blöta om nosen för så vackra individer det finns <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, förutom att matte blev alldeles konfundersjam och började tvivla på sin hjärna (det har vi gjort länge...) så blev vi otroligt glada och matte och lillhusse blev också rörda och blöta på kunderna.
      Frank och jag blev bara hungriga och akattackerade matsäcken! ;)

      Nosbuffar

      Radera
  4. Hemlisar13:31

    *fnissar bakom tassen* Vi vet, vi vet! Eran matte är kanske förvirrad, men i det här fallet kan hon andas ut, hon har inte snurrat till det! Och vi är glada att paketet kom fram ordentligt, vi missade ju lotteriet så vi tog till andra knep!

    SvaraRadera
    Svar
    1. ÄR matte inte förvirrad, är ni verkligen säkra på det? *fnissar*

      "Vi missade ju lotteriet..." *tänker och fundilerar på vilka som inte var med och vilka som är fler än en katt i mushållet*
      Jam undrar SÅ vilka ni är, åh så spinnande! :D


      Tack så alldeles jamarmycket för maten, sanden (vi fick påfyllt igår och det är SÅ skönt att få krafsa ordentligt) och kattunneln, när Frank far igenom gäller det att inte stå i vägen. Igår vred sig tunneln så att han for med huvudet rakt in i tv-bänken, det såg jamarkul ut... *fnittrar tyst så att inte Frank ser*

      Nosbuffar och kärlek

      Radera