Omåttlig kelning kan få en katt att bli överviktig, något som också leder till sönderfall av musklerna. Vid sidan av detta blir katten på dåligt humör av kelning. En undersökning visar att inte en enda katt faktiskt tycker om kram och kelning, fastän många accepterar denna form av uppmärksamhet."

När matte läste upp texten för Frank och mig blev jag faktiskt argare och argare och kände att "HÄR MÅSTE DEMENTERAS!!!"
Vi blir INTE på dåligt humör av att bli gosade, och vi tycker V I S S T om att kramas!! Inte blir vi heller tjocka av att bli gosade, snarare känner vi oss omåttligt älskade! *stampar med baktassen*

I en annan artikel jamas det lite bättre om katten, men även här blir jag upprörd, lyssna:
"Speciellt hedrar man katter i Storbritannien där de är i tjänst hos Hennes Majestät drottning Elizabeth II: de vaktar British Museums skatter från möss. Här på museet har musjägarna sin egen uniform och bekväma små hus."

Tror ni, mina vänner, att vi katter skulle gå med på att gå omkring i uniform på MUSeum hela dagarna? Nä, det tror inte jag. Inte med uniform i alla fall.

Läs mera: http://swedish.ruvr.ru/2012_03_01/67249335/
Matte jamar att jag inte ska uppröras så, utan att det nog är någon som är lika dålig på svenska som matte är på att översätta ryska som har skrivit texterna.



Något som jag däremot redan visste står faktiskt i den andra artikeln:

"– En katt räddade en gång hela människosläktet. När Noa hade placerat alla djur i arken, somnade de genast. Men en mus som var hungrig började gnaga på en av arkens väggar. Katten vaknade av detta oväsen och åt den här musen. Det är tack vare den katten att arken inte sjönk."



Tänk att vi har räddat hela tvåbeningssläktet från att dö ut! Och ändå jamar många att det är skällisen som är tvåbeningens bästa vän. *fnyser ljudligt* Där fick de!

Läs mera: http://swedish.ruvr.ru/2012_03_01/67249335/