torsdag 20 februari 2014

Tf m Bm


Hihihi, undrade ni vad den där rubriken betydde? Matte måste skriva rubriker på praktiken och då ville jag visa henne hur lätt det är!

Vad det betydde?? Tvåbeningsfritt med tant Bm, så klart!  :D

Både matte och lillhusse är ju borta så vi har tant Bm som kommer och hälsar på oss. Det är jamartrevligt!





Hon ger oss ordentligt med kvällsmat!



Hon borstar mig!



Och så leker hon med det jamarlånga speciella Bm-snöret med oss!
Här ville vi dock hellre ha kvällsmat som ni ser! *fnittrar*




Som ni märker är hon den perfekta kattvakten, både matare, lekare, gosare, borstare och så nästan stickis dessutom, allt i en och samma kattson!

Tant Bm är smart, hon vet ju att matte är orolig för oss när hon är borta, så när tant Bm kommer och umgås med oss skickar hon bilder till matte. Då blir matte lugn och ser att vi har det bra. Hon har också tipsat lillhusse om att han ska göra det, för då tjatar matte mindre om oss. Han har dock bara skickat bilder på oss till matte en gång på de sju veckor hon bott i Kattstad, så kanske att han inte tycker att hon tjatar tillräckligt?

Imorrn flyttar matte hem igen, det tycker vi alla ska bli skönt. Till och med lillhusse har saknat henne fast han är tånnåring. Dock kommer det att bli förändringar här har matte jamat hotfullt.
Frank är nämligen i onåd sedan han smet ut i trappan första dagen när tant Bm kom till oss. Matte påjamar att vi kan inte fortsätta ha det så varje gång ytterdörren öppnas, speciellt inte om tvåbeningarna har fullt med matpåsar i tassarna eller som nu när det skulle behöva komma hem en fastighetsgubbe och laga lite saker. Men vi är ju ensjama hemma när tvåbeningarna är i skolan och då måste ju Frank och jag öppna dörren om nån kommer hit! :)
Frank springer ibland uppåt och ibland neråt och tanken på att någon sjamtidigt skulle öppna ytterporten där nere gör att jag tappar all päls av skräck. Min Frank är tyvärr rymningsbenägen och varken matte eller lillhusse är tvärsäkra på att en fastighetsgubbe har lust att jaga en orange skräckslagen katt runt stan... Nej, en förändring måste till och vi får se vad som har klurats ut. Tänk om matte sätter Frank i bur?!?!?!   :O





Jag vägrar vara i bur, jag är en djungeltiger som inte går att fånga på bild!




För övrigt har matte idag jamat för oss att vi har fått en present av hennes arbetskattrat. Vi vet inte vad det är annat än att det är jamarfint, mjukt och stort. *hoppar upp och ner av spinning*




Nu sover vi, Frank!




Det var ett litet nattjam från oss! Tant Bm har tagit alla bilder! *nosbuffar Bm*






14 kommentarer:

  1. Tant Bm är säkert en idealisk kattvakt, men säkert är det skönt att få hem matte igen :)
    Ha en jättemysig helg!

    =^.^=

    Nosgos

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tant Bm är den allra bästa kattvakt man kan ha! :D
      Tack detsjama!

      Nosbuffar

      Radera
  2. Vilken superkattvakt ni har! Men det är säkert skönt att få hem matte också, det är ändå bästast när allt är som vanligt. Vad spinnande med en present, ni får jama om vad det är sen.
    Matte hälsar att hon förstår henne när det gäller Franks rymningar, Bosse gör ihärdiga försök varje dag men tack och lov har matte lyckats stoppa honom.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jam, tant Bm är underjam, men det ÄR bäst när matte och lillhusse är hemma, helst båda sjamtidigt.

      Nu får er matte ett dumt tips från vår blogg, jam hoppas att hon inte följer det... *slokar med morrhåren*

      Nosbuffar

      Radera
  3. Så bra att ni har tant BM! Då kan man ju stå ut när matte och lillhusse är borta.Nosbuffar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi är jamartacksjama att vi har tant Bm, en bättre kattvakt kan vi inte få! ♥

      Nosbuffar

      Radera
  4. Det är verkligen skönt både för er matte och för oss andra att veta att BM tar så väl hand om er! Och matte kom med ett förslag - sätt på Frank ett gps-halsband, så går det alltid att leta reda på honom om han smiter. Hon känner en som har gjort så på sin katt och det fungerar tydligen alldeles utmärkt.

    Tass från Majsan, abbemissa.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hihihi, ett gps-halsband på Frank!
      Men nu behövs ju inte det... Vi är ju fångar...

      Nosbuffar

      Radera
  5. Katten Sven10:34

    Ni är båda två såååå jamarsöta å det vet väl alla att djungeltigrar ALDRIG kan sättas i bur!HA! Nä er matte får nog tänka ut något annat

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är vi söta! :D

      Nä, bur får matte i alla fall inte in oss i. Inte mer än en gång per år i alla fall. :/

      Nosbuffar

      Radera
  6. Kanske att matte kan skaffa ett sånt där kompostgaller och sätta för dörren? Då kan Frank inte råka smita ut. Det har matte i dörren till jourkatterna. Funkar fint utom till småttar för de springer rakt igenom, då har hon en plexiskiva där istället

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hmm, en plexiskiva är smart!

      Vårt balkongnät ska ersättas med kompostgaller eller nåt i sommar, det behöver renoveras jamar matte.

      Nosbuffar

      Radera
  7. Vi har samma dörrproblem hemma hos oss *fnissar* Så fort matte öppnar dörren är vi där i öppningen och kretsar runt. Det var inga problem med Frasse för han tog det lugnt ute i trappan, men vi är enligt matte som kvicksilver, och hon är också så rädd att vi ska råka slinka ut på gården och vidare ut iden stora, farliga världen därutanför.
    Pelles tips om en skiva i dörröppningen kanske inte är så dumt...
    Skönt att matte kommer hem igen, även om ni har det jamarbra hos tant Bm <3
    Tassklappar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kvicksilvriga katter kan nu stoppas om ni låter matte läsa bloggen. Då kan ni också stoppas från roliga utflykter... *miss-modig*

      Matte påjamar att vi har en vägg för dörren nu för att inget ska hända oss, men äventyren, ÄVENTYREN är fråntagna oss! :(

      Nosbuffar

      Radera