måndag 15 september 2014

Kompisturné


Idag är det måndag och Frank vill jama och tacka för kattulationerna han fick på sin kattbinerade tioårs- och hemflyttelsedag!  :)

Som jag jamade i fredags reste matte och lillhusse bort när Frank skulle fira, vi har fått sköta oss själva och så har vi haft vår tant Bm, så vi har minsjam klarat oss utan dom! *knyter tassen*


Först var matte och hälsade på Smulan och tant Ingalill. Där fick matte lunch och småjam. Smulan fick godis, men inte av MIN matte, för matte hade inte jamat om nåt mer än att hon skulle träffa Mary i Göteborg, så Frank och jag SKÄMS nu! Man ska alltid ha paket med sig när man hälsar på andra katter!
Min allra finaste tant Ingalill!

Söta Smulan var lite blyg, hon lät sig klappas men varje gång matte försökte blixtra henne tittade hon snabbt bort. Det är förståeligt när man inte fått någon present!

Smulan får godis, men inte av OSS och VÅR matte!! *skäms förfärligt*


Men så låg Smulan i sin djungel på balkongen där hon kände sig trygg och säker och då fick matte blixtra henne. Titta så vacker hon är!  ♥


Vackra SmulanSedan åkte matte vidare hem till Söta Mary och tant Viktoria. Mary är ju ganska ung, bara tre år, och hon var lite vildare är vi och hon får vara på matbordet när det är mat, det får I N T E vi!

Mary tittar på mattes present till tant Viktoria.

Oooooh, nu lyfter hon på den!!!!Mary i mattes säng.

På natten låg Mary i mattes knäveck och sov, det gillade matte. Att hon däremot blev väckt senare på natten av att Mary gick igenom hennes resväska tror jag inte hon var lika förtjust i, men jag förstår Mary. Kommer det in okända föremål i hemmet måste de undersökas och godkännas.Slutligen åkte matte till Majsan, Jenny, Rafael, Sixten och Philemon. Den där skällisen som bor där tänker jag inte räkna med. Matte jamade till Klostermattarna att skällisen var den under helgen som verkade allra gladast att se henne.  Jag undrar om hon med det menade att hon var ledsen över att exempelvis tant Ingalill eller tant Viktoria inte hoppade upp på henne och försökte slicka henne i ansiktet?


Abbemissan Majsan äter medan Klostermatte Kicki tittar på.

Hos Klostermattarna fick matte te och skåns och en massa jamat. Jag fick en present fast jag inte heller dit hade fått chansen att skicka med nån... jag fick en rosa kattspade med en katt på handtaget. Tack tack, Klostermattarna!  :)

Gammelmatte Gitte klappar Rafael.


De vill jama och hälsa till alla kattvänner att de mår bra, de har tällefån, men ingen teve eller internätt förrän tidigast om två veckor... Stackars dom!
Stilige Rafael ser skrämd ut över mattes blixtrande, vilket ju är förståeligt... Men matte är jamarstolt över att han sen la sig bredvid henne i soffan och lät sig bli kliad.
Så igår kväll kom lillhusse hem, men så gick han igen för han och matte skulle gå och rösta på nåt. Tydligen är det något som tvåbeningar kan bli osams om och ta bort varandra på Catbook av, så jag vill bara klargöra att jag röstar på min Frank och jag tänker aldrig rösta bort honom oavsett hur många stiliga hanar det än finns i världen!


Nå, undrar ni hur vi hade det?
Vi hade det jamarbra med tant Bm! Hon är ju lite vimsig, så på lördagen fick vi varsin HEL påse blötmat till kvällsmat, i vanliga fall får vi bara en halv var. Det är ordning och reda på henne! :D
Vi har jagat tant Bm:s extraroliga snören också och blivit gosade, så jag tror att vi hade det bäst av alla! Tack bästaste Bm för att du skötte oss!
2 kommentarer:

 1. Vilken härlig rappårt du lämnade på helgen som gått :) Ni blev nog allt lite bortskämda av tant Bm.
  Bäst av allt är att vi har fått veta VARFÖR det har varit tyst från Klosterkattena så länge. Skönt att det bara är TVn och intenätet som strejkar trots att det är tråkigt för dom!

  Kram till er matte å nosgos till dig å Frank
  /Amanda å matte Julia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackjam! Jag tyckte förstås att det var mer intressant att jama om de kattkompisar som matte träffat än tvåbeningarna.

   Tant Bm är den allra bästaste kattvakt som finns! Om tvåbeningarna ska åka bort och tant Bm ska komma vet vi att vi får det bra! :)

   Jo, jag kan jama från Klostermattarna att de mår alldeles utmärkt och tycker att det är riktigt avslappnande utan intärnät, även om det är tråkigt utan kontakt med oss vänner.

   Nosbuffar

   Radera