lördag 2 februari 2013

Hårdträning


Ja hallåjam, det är Frank här!

Jam skulle vilja jama om att jag ligger i hårdträning. Det var som så att i höstas kom matte och lillhusse hem med två jamarstora säckar med kattmat, en av den vanliga, RC Indoor 27, och en Four Friends Sterilized. Matte tänkte att det kanske var dags att byta matsort eftersom vi ätit RC ända sedan tiden på katthemmet.




Så här stilig var jag i somras




Ni minns ju hur beroendeframkallande Four Friends mat var för mig, jag satt ju bara och stirrade på påsen ända tills matte gav mig av den. Men det var smaken "Vuxen kyckling". Sterilized var inte ALLS lika god, vilket matte så klart hade räknat ut. Hon blandade den vanliga och den nya maten i vår mattunna och det har lett till att jag inte har lika stor lust att äta.

Nu jamar matte att jag måste ha blivit lättare, och jag känner själv att det går bättre att springa nu. Och jag ligger i hårdträning, när lillhusse tar fram min fågelpinne gör jag ordentliga skutt en meter upp i luften.



Balkong 2013, her aj kamm!  :D


Det finns ju massor av snygga honor runt omkring här, grannkatten Tigers kompis Maja, den lilla honliga läckerbiten, och så har vi söta Jasmin som bor i trappuppgången... Även som åttaåring måste man ju tänka på att hålla sig stilig och i trim och " -vad sa du frugan?" Ja, hmm, jag menar ju så klart att man måste tänka på sin HÄLSA, det är inte bra att vara en soffliggare! *hostar*



Nu har jag inga riktigt bra bilder att visa på min nya stiliga kropp, matte har som tur är varit för upptagen för att blixtra oss så mycket, men de här bilderna är från januari och ser jag inte lite smärtare ut? Jam menar, så där långt ner i glaset brukar bara frugan få huvudet!







Gott vatten det här matte, men var du tvungen att dricka upp så mycket själv?






6 kommentarer:

  1. Det där med storleken verkar bekymra våra mattar och hussar mycket, tänk att de inte förstått att vi är perfekta för vår päls.Nosbuff

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jag är alldeles perfekt! :D

      Buffar Frank

      Radera
  2. Du ser helt klart redo ut for Balkong 2013 , Frank !!!
    Här blandar också min matte olika sorters mat , dvs supergod med mindre god precis som hos er :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det har varit fint väder här i helgen, jag har redan börjat vara ute! :D

      Jag tycker att de kunde blanda två goda istället! *dubbelnomnom*

      Buffar Frank

      Radera
  3. Alice22:43

    Du ser helt purrfekt ut Frank!
    Vi får också minst 2 olika torrisar, fast vi får dem var för sig i egna skålar. Just nu har vi RC Light och Four Friends kyckling. Båda är goda men Kungliga kaninen är favoriten. Matte får fylla på den skålen dubbelt så ofta som den andra. Vi gillar att ha flera sorter då kan man välja efter dagshumöret.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åhhhhhh, Four friends med kycklingsmak... *drömmer mig bort* Jag struntar i Balkong 2013 bara jag får kycklingsmaken! *nomnomnom*

      Buffar Frank

      Radera