lördag 23 mars 2013

Frank kommer upp sig i smöret!


Så här kan det gå när haspen Frank är på!!


Matte satt och åt hård smörgås till frukost och helt plötsligt hade Frank hamnat i smöret...

Frank är vanligtvis inte den som tigger vid bordet till skillnad från mig och Lurrvar, men lillfjanten och jag brukar ibland be snällt att få smaka på något, så när Frank tog ett skutt rakt upp på smörgåsen blev matte något chockad och utbrast i:

MEN FRRRRRRANK, VAD TAR
DU DIG TILL?!?!?!?! *fnittrar hysteriskt*


Tassavtryck och ett (1) katthår! 

De håller på och reser nu igen tvåbeningarna... Lillhusse ska åka till Hästland och Amerikatt och matte ska åka till Frankattien och vila upp sig länge och väl. Inte från oss så klart utan från lillhusse och allt som har varit det senaste året. Vi gillar det INTE!!  :(10 kommentarer:

 1. Det är ju GOTT med smör!! Tänk att de inte kan vara hemma, det är ju ändå bäst! Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Frank tvättade tassen mycket noggrant! :D

   Nä, tänk jag förstår inte det där... Det är som att vi ena dagen skulle åka till KLosterkatterna och hälsa på, nästa åker vi till Raija och Vincent i Morrland, dagen efter det till Alice i Södertälje och så till Kjelle Bus vid Halmstad. Det verkar ju väldigt trevligt *drömmer om den goda maten som skulle bjudas på* Men så kan man ju inte hålla på, vi katter sköter ju hushållet och är ansvarsfulla djur! Tvåbeningarna skulle dessutom inte klara sig utan oss då.

   Nosbuffar

   Radera
 2. Men varför skall de resa ifrån er?!? *suckar* Hm, personalen tror alltid att de har fritid... ändå är det just hos oss katter de mår bäst, och dessutom är sticks betydligt billigare än flygresor!

  Att vi katter har första tjing på all mat i huset är en annan sak som många tvåbeningar inte har begripit. Smör som är så gott - klart Frank ville ha en smakbit! Och att då placera tassen i det fungerar utmärkt... sedan kan man sitta i solen och slicka av smöret i lugn och ro.

  Tass från Imma, abbemissa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag jamar med i precis allt du jamar Imma! :D

   Nosbuffar

   Radera
 3. Pacha och Corto23:41

  àhhh sà gott med smor!!! Vi brukar mest tjuva mat direkt men nu fick vi ju ett bra tips, man ska sjalvklart gà pà maten for att markera vems den ar!!! Vi lovar att ta bra hand om eran matte nar hon kommer hit!! (hoppas hon har goooodis med sig!!)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Frank var riktigt smart där, jag ska också börja hoppa upp precis mitt i maten! :)

   Ska matte åka och hälsa på er??? Det har hon inte jamat nåt om! I så fall vill ju jag följa med!

   Nosbuffar

   Radera
 4. Alice00:58

  Vi jamar som de andra, smör är gott och det där var smart gjort av Frank.
  Men skall de åka bort igen? Ingen ordning alls på tvåbeningarna. Ni får trösta er med att ni säkert kommer få en kul lekledare som tar tass om er och säkert skämma bort er med gottisar också. Sen får ni kräva att både matte och lillhusse har minst halva väskan full med gottisar till er när de kommer hem.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hmm, jag tror inte att tant Bm kommer den här gången, tvåbeningarna reser nämligen i omgångar. När den ena är hemma är den andre borta. Men tre resor borde ge minst tre presenter eller?

   Nosbuffar

   Radera
  2. Alice22:50

   Absolut - 3 presenter var per resa!
   Ni kommer väl på vårt party på onsdag?
   Jag fyller 5 idag och Mårrgan och Bosse fyller 2 år på onsdag, så då har vi party och firar oss alla 3.
   Matte har köpt hem massor av dreamisar, torsk, räkor, krongrädde och mynta till drinkarna. Du kan hälsa Frank att jag vet vart påsarna med Four Friends står, vi har både med kyckling och lax hemma.
   *nosbuffar*

   Radera
  3. Åhhhhh, ska ni ha party? :D
   Storgrattis till er båda!! ♥

   Jag kommer absolut med Frank, och lillfjanten kan hänga med småkatterna.

   Nosbuffar

   Radera