söndag 17 mars 2013

High life... ;)


Jag vill börja med att jama att VÅREN är h ä r nu, mina vänner!!!!    :D 
Nu går jag ut och ligger på balkongen varje dag och det är så sköööööööönt!! Vi har inte den vackraste utsikten härifrån, den var bättre i förra lägenheten, men då hade vi inte soooooooolen!! *kurrar varma kurr*På världens bästaste balkong med sol hela eftermiddagen och kvällen!Mattes usla humör fortsatte ett tag till igår, men så fick hon kraft nånstans ifrån och skickade iväg tio ansökningar till och började sortera i massa saker som har stått i hallen ett tag. Vi har ju haft någon som har bråttat sig in i vår källare och tagit massa grejor. Bland bråten som bara kastades omkring i källaren hittade matte en fleecetröja som hon sydde till lillhusse när han var fem år. Det är orangea katter på om ni inte ser det och den är något för liten för lillhusse nu, men han vill hälsa att den är fortfarande varm och skön! Den lades i sparhögen.Lillhusses hemmasydda fleecetröja
Något annat som hittades var lillhusses gamla tomteluva och då kan ni ju förstå att det blev high life här, ja för tvåbeningarna i alla fall...Matte, jag SOV!! Jag tycker inte OM att ha saker på, i, under eller över öronen!!Tänk vad man ska behöva utstå...Kan man tugga på den här??
Jag ger upp och fortsätter sova...
Om jag vänder på mig så syns jag inte mer!Jag syns inte heller, jag VÄGRAR ATT BLI BLIXTRAD SÅ HÄR!!
Sen undrar jag, ni andra som också har blogspot, får ni också massa sånt här konstigt i er blogglista?? Jag tycker inte alls om det, men det försvinner inte och jag läser inte på nån blogg som ser så där tråkig ut...
Jag ska avsluta med att jama om att matte och lillhusse har fått ett nytt intresse. Det var lillhusse som började, han kom in till matte en kväll när hon hade gått och lagt sig. Han sa:
– Jag har suttit och tittat på en pandaunge som har lekt i tio minuter!, och så strålade han som en sol.
Matte var katturligtvis också tvungen att titta när något gjorde lillhusse så lycklig och det är ett ställe i Amerikatt som har instängda djur och de har satt blixtrare som blixtrar på pandor dygnet runt (just nu bråttas mamma panda och baby panda). Det finns också blixtrare som blixtrar koalor (och de är vakna just NU!!), pellefanter och jamarstora kotletter.
Herr Koala, akta så att du inte ramlar ner från trädet. Du måste HÅLLA I DIG!! :O
Det finns både stora pandor och pandabebisar och de tycker tvåbeningarna är gulligast. Ibland är de uppe jamarhögt i ett träd och klättrar och då piper både matte och lillhusse att bebisen kommer ramla ner, jajajaja... Mina tvåbeningar verka ha enkla nöjen!  ;)

Här är adressen hem till pandorna om ni har lika knäppa tvåbeningar!PS. Måste uppdatera med att det har gått vilt till hos pandorna, både matte och lillhusse har suttit här och OOOHH:at och pipit. Pandabebisen höll nämligen på att ramla ner från trädet, den klättrade ut på en tunn gren och började tugga, men nu har den somnat... Matte och lillhusse kan fortsätta med att skriva konsumentartiklar (matte) och uppsats om hajar (lillhusse) DS.Sovande pandabebis...8 kommentarer:

 1. Anonym16:15

  Såg ut som Frasse inte ville vara tomte =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, Frank vill INTE vara tomte, skönt att det är långt till jul! :D

   Nosbuffar

   Radera
 2. Pandaungen är jättesöt! Tack för tipset om den :)

  =^.^=

  Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pandorna är farliga!!!!!!!!! :O Matte kan inte koncentrera sig på annat än att titta på pandorna, hon kan inte klia, inte skriva och hon FNITTRAR!!! Pandorna är GIFT!!

   Nosbuffar

   Radera
 3. Pacha och Corto17:06

  Men varfor ska de envisas med trycka pà oss massa lojligt pà huvudet??? Ska det vara roligt eller??? Vi kunde bara se rumpan pà den stora pandan, filmen vill inte funka utan det var stillbild liksom, och vem vill se en pandarumpa??? Vi fàr forsoka titta lite senare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänk, det undrar vi också! Titta inte på pandorna igen, er matte kommer också att fastna precis som vår!!

   Nosbuffar

   Radera
 4. Alice18:22

  Pandor har vi inte tittat på, men vi tittar ofta på Foster Dad Johns kattungar. Han hjälper organisationen Purrfect Pals och tar in övergivna kattmammor som nyss har fått ungar. De är filmade dygnet runt och när de är tillräckligt gamla får de nya hem, även mammorna. Han har hjälpt över 30 kattmammor och deras ungar. Ni kan kika på dem här http://new.livestream.com/FosterKittenCam/TheCosmoFosters
  Men som matte säger, det är lätt att fastna.... *fnissjam*
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, inte tipsa om sånt, då fastnar matte där också... Vi kommer att SVÄLTA IHJÄL!!

   Ingen mat, inget gos, bara pandor och kattungar... *snyftar teatraliskt*

   Nosbuffar

   Radera