torsdag 7 mars 2013

PRESSTOPP!!! PRESSTOPP!!!!


MATTE HAR TAGIT SIG TILL FINAL I KATTKLASSEN AV MMT!!!!!  :D


Ni har väl hört talas om MMT? Tävlingen för Mest Meningslösa Tvåbening, alltså.

Jag hade anmält matte och jag tror att det är stor risk (ja, risk) att hon kommer att vinna hela tävlingen.

Som typiskt exempel på meningslös tvåbening ska jag beskriva dagen som varit:


Vi väckte henne fem och hon gick lydigt upp. Istället för att gosa med oss for hon i ett huj till skolan. Under dagen skrev hon hem och frågade om det var okej om hon stannade kvar ute ett tag, "det var ju så fint väder". Tsssssst, ni märker vilken högfärd va? Skriva och tala om att det var sol och vår till några som låg instängda i en varm lägenhet?!

Jag sa å det bestämdaste åt henne att pallra sig hem och hon löd faktiskt. När hon kom hem gjorde hon EN ENDA bra sak, hon gav oss kvällsmat. Själv satte hon sig och åt en gul boll, satte på datorn och lade sig i soffan och lockade på oss.
Trodde hon verkligen på det själv?? Fulla händerna med gul boll-lukt och så tro att hon skulle få förpesta våra pälsar?! *fnyser*

Vi gick naturligtvis inte på det utan vägrade hårdkattat. Därefter somnade hon i soffan medan vi jamade sorgset efter tvåbenligt sällskap. När hon vaknat gick hon upp, stängde av datorn, borstade tänderna och.. just det, gick och lade sig och somnade!!!


Att vinna MMT lär inte vara någon match för matte med ovanstående exempel. Det enda positiva med att vinna är att vi får en låda strömming att äta, som tröst över vår miss-lyckade lott i livet.

10 kommentarer:

 1. Margareta Pennebrink21:33

  Tror också att matte ligger bra till för att vinna, räcker det med strömming som tröst. gos oavbrutet hela helgen och massa stickis samt dreamis kan väl hjälpa upp lite

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, bara strömmingen hjälper inte, vi måste ha massor av tröst också. Fast hon bättrade sig faktiskt lite idag. Jag väckte henne 4.45 och då kliade hon mig snällt under både hakan och på magen till det var dags att gå upp! Hon vågade väl inte somna om! *fnittrar förtjust*

   Nosbuffar

   Radera
 2. Pacha och Corto21:45

  Stackars er!!!! Hon vinner sakert!!! Ville hon verkligen klappa er med gulbollsackel pà handerna, fy sjutton!! Fast det ar nog tur for er att vi inte visste om att MMT tavlingen fanns for dà kanske matte hade vunnit. Vi fàr val skriva in henne nasta gàng.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det alldeles fasansfullt synd om oss! *pressar fram några kattodilltårar*

   Jag tycker absolut att ni ska anmäla er matte också, hon håller ju på och åker till svenska landet i massor av veckor i taget. Det går INTE för sig när man har katt!

   Tröstande nosbuffar

   Radera
 3. Ha Ha Ha :)
  Tror säkert att ni kan se fram emot en låda Strömming *fniss*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tycker du att det var så roligt det, Kjelle Bus!? Din matte åker ju runt på massa idiotiska bilträffar utan att du får följa med... ;)

   Stöttande nosbuffar

   Radera
 4. Hörrö du Linnsen, du är då ingen snäll katt när matte jobbar på så.

  Men idag kommer jag hem tidigare och är något lite piggare. Kanske att du vill hjälpa mig att vika tvätten?

  Puss på ditt gosiga huvud
  Matte

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du ska komma hem när du slutar matte, punkt!

   Vika tvätten? Ja, det vill jag, det är kul att ligga överst i tvätthögen! :D

   Nosbuffar

   Radera
 5. Ibland undrar man hur de tänker..sova när det finns gosbehövande katter! Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis... Hur kommer man på tanken ens??

   Nosbuffar

   Radera