fredag 25 januari 2013

Åh, Kidi...


Idag är vi så ledsna för vår vän Kidi ända längst upp i Morrland har lämnat oss och gått till Skaparkatten.


Min fina dubbeltassare Kidi ♥


I nästan 20 år höll han sin matte och lillmatte sällskap, men nu var tiden inne för Skaparkatten att hämta hem honom. Kidi har haft problem med njurarna och blev också blind under vintern och matte Raija kände att Kidi inte längre levde det liv han var skapt för. Lillmatte Tessan skriver på Catbook att det bara tog någon minut innan Kidi hade gått vidare, så säkert hade han gjort sig redo för avfärden.

Vi tänker på hur enormt tomt det kommer att bli hemma nu, Kidi och hans tvåbeningar har levt tillsammans längre än vad många tvåbeningsförhållanden håller. Matte fundilerade på det igår och kom fram till att vi och matte kommer nog inte få så lång tid tillsammans, vi var ju redan fyra år när vi flyttade hem. Istället försöker vi att njuta av varje dag vi har varandra och i morse när Frank och jag kom och gosade ner oss hos matte när klockan ringde bestämde hon sig för att ligga kvar hos oss. Det slutade med att hon kom hela tre timmar försent till skolan, men hon brydde sig inte för vi hade det så mysigt.  :)Ser ni vad jag och Kidi är lika?  :D

Tack snälla Kidi för den tid vi har fått känna dig och för alla skratt du har gett oss när du har busat med Enzo och jagat honom och försökt ta Söta Mary ifrån honom. ♥♥♥6 kommentarer:

 1. Tack Linnsen!
  *gråter och sörjer finaste Kidi
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Finaste finaste Kidi... Han finns inte mer... Nu vill vi gråta igen... *snörvlar*

   Ledsna nosbuffar

   Radera
 2. Ingalill och Smulan18:28

  Saknar redan Kidi och hans försök att uppfostra Enzo! Jag vet precis hur Kidis matte och de andra i familjen känner det nu. Det är så tungt och jobbigt den första tiden, och man saknar det tassande ljudet av en liten katt som kommer och möter en när man kommer hem. Saknar den lilla varma pälsklädda kroppen som ligger tätt intill.... *snyft* Lilla fina Kidi, du kommer att bli mycket saknad av många!
  (Du och Kidi var verkligen lika, han var nog en avlägsen släkting till dig.)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Usch, matte har ju bara upplevt det med grannens katt Balder och lilla Lusse som bara hann vara hos oss i 3 veckor, men det gjorde tillräckligt ont. Hon kan inte föreställa sig hur det ska kännas när man har haft varandra i 18 år, vilken enorm sorg och tomhet som kommer att finnas där. :(

   Det är redan så tomt utan Kidi på Catbook, vem ska nu uppfostra och jaga Enzo?

   Jag är nästan säker på att Kidi och jag är släkt, han är min förkatt och jag är STOLT över att vara lik honom! ♥

   Nosbuffar

   Radera
 3. Alice17:07

  Det är så sorgligt varje gång en misse vandrar över regnbågsbron! *sniff*
  Men vi vet att vi alla måste göra det en dag trots att det är hemskt att lämna sina kära kvar med sorgen.
  Vi tänker på dina nära och kära Kidi, vi vet hur ont det gör.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänk att katter som man aldrig har träffat kan beröra en så, som Snuffe och nu Kidi... Jag tror att det tyder på att vi är kloka och väldigt inkännande djur.

   Nosbuffar

   Radera