tisdag 27 augusti 2013

Och vinnarna är...


Hallåjam, nu ska jag äntligen dra lottvinnarna!  :D

Det var så att det blev lite kattabalik här i söndags. Lillhusse som var i Södra landet hade gått in i en vägg och behövde forslas hem därifrån, jag bajsade på golvet, matte skulle till vårt Katthem på födelsedagskalas och igår började hon skolan, därför har jag inte hunnit jama om vilka som har vunnit. Men nu är det dags. Allt det där andra kan jag jama om och visa bilder från en annan dag.Jag hade utsett lillhusse att ta upp lapparna ur de två kattonghalvorna. Jag var domare och godkände så att han bara tog en lapp i taget. Frank var bisittare och satt bredvid.


Först skulle jag bara vilja jama det allra största tack som jag nånsin har känt, nja näst efter att Frank och jag blev räddade av Birgit på Katthemmet och sen att vi fick ett eget hem förstås, men där efter kommer det här tacket! Ni katter och tvåbeningar är så otroligt underjamt godhjärtade och vi kommer aldrig glömma det! ♥♥♥

Igår när matte kom hem efter första skoldagen på nya skolan tyckte hon att alla klasskompisarna verkade vara 22-åriga nötter, hon var trött och sur eftersom hon får gå upp 5 på morgonen i fortsättningen och hon hade någon som heter Ågren med sig som bara gnällde över hur jobbigt det är att gå i skolan och att vi skulle bli ensamma tolv timmar om dagen. Men så tänkte matte på alla som har betalat in till mitt lotteri bara för att vi ska ha mat när det trasslat med a-katten under sommaren. Lillhusse jamade också "för min skull", så matte tänkte att Förvaltnings-jätten kan dra åt fanders och a-katten med, hon SKULLE gå i skolan så hon släppte av Ågren på vägen och åkte iväg imorse igen och idag kändes allt så klart bättre. Det kanske inte är så stort fel på klasskompisarna i alla fall, FAST de bara är 22 år nästan allihop, schemat verkar spinnande och det blir nog bra till slut.


Igår stod det två kattonger utanför dörren när matte kom hem och det var alldeles i precis rättan tid för mathinken var tom. Nu är den diskad och fylld med mat igen och vi har flera säckar kattsand som ska hällas i lådorna och några sparas i vårt lekrum. Det var så många som 22 stycken som anmälde sig till mitt lotteri och ALLA köpte mer än en lott! Vi blev alldeles rörda och matte och lillhusse (som är lika lättrörd) fick snörvla lite.

Faktiskt var det så mycket pengar som kom in att vi hade kunnat köpa mat för nästan ett helt år, men matte är lite vidsveplig, hon vill inte köpa massor av matsäckar och ha hemma, hon tycker att det är som att vara tvärsäker på att få ha oss när man egentligen bara kan ta en dag i taget med allting. Hon vill köpa en stor säck i taget.
Matte och jag fick lov att diskusitera hur vi skulle göra, för matte jamade att det inte var morr-aliskt att spara pengarna som blev över och betala hyra för när det finns så många andra katter som behöver pengar. Så i söndags på Örebro Katthems födelsedag tog matte med sig ett papper och la i bössan. Då var det Inger, Wikkis Stora matte, som blev lite snörvlig istället! *suckar åt tvåbeningarna*
Jag hoppas att ni tycker att det var okej?
Matte vill också jama det att pengarna i Klosterkatternas auktion för oss vill hon istället ska gå till antingen Snuffefonden eller till gammelmatte Gittes sjukhusräkning och bensin när Kicki åker 20 mil om dagen till sjukhuset för att hälsa på Gitte. Vi HAR ju mat och sand nu tack vare er, så vi BEHÖVER inte mer pengar! :D


Vi stoppade ner en papperslapp i Katthemmets bössa!


Men nu till vilka som har vunnit! Lillhusse är alldeles opartisk och vet just ingenting om nånting så han fick ta lotterna, fem stycken, utan att fuska. Jag kollade honom noga!

– Välj en lapp nu lillhusse!

♪♫♪ Bambam bambam bambam... ♪♪♫
– Frank, är vi överens om den lappen till paket ett?

Så vinnare av den ena vinsten är:
SMULAN OCH INGALILL
Dumma matte gjorde så små lappar åt mig att jag inte fick plats med fler bokstäver... 
– Jam vill att du ska ta den där lappen, lillhusse!

– Ja, precis den! 
Vinnare av vinst två är:ALICE, BOSSE OCH MÅRRGAN
De tre extravinster som jag la med gick till:

Huliganerna, Pelle och Karin och katten Oskar!


HURRJAM FÖR ER ALLA!!!  :D :D  :D


Hurrjam för vinnarna!  : D

Det var så ROLIGT att ha lotteri! *hoppar jämfota* Och det var så roligt att flera som jag aldrig har jamat med hörde av sig och jamade att de läser min blogg fast de aldrig har kattenterat! Hej hej och välkomna! *vinkar*

Om vinnarna jamar om adressen på e-mjau så kommer paketen med posten!


8 kommentarer:

 1. Grattis till vinnarna och så det viktiga. Nu har ni mat och sand! OCH visst är det härligt med så fina vänner som bryra sig! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är så GLAD att jag har såna fantass-tiska vänner, det är det bästa av allt! Matte är jamaravundsjuk, men det är fult att vara jamar jag då!

   Nosbuffar och tack för att ni var med! ♥

   Radera
 2. Ingalill och Smulan21:40

  Hurra vad roligt att vinna! Grattis till alla de andra som vann också!
  Vad bra att ni hjälptes åt med lottdragningen, höll ordning på lillhusse så att allt gick rätt till. Både du och Frank ser väldigt övervakande ut!
  Tack så mycket för att ni ordnade ett roligt lotteri till oss!
  Kram till er alla och nosbuffar från Smulan

  SvaraRadera
  Svar
  1. HURRJAM till vinsten! :D

   Det var svårt att få lillhusse att göra rätt, men han gjorde ju så gott han kunde den stackaren... Franks uppgift var ju bara att sitta och det är ju inget svårt, så i själva jamet så var det ju så klart JAG som gjorde allt jobbet! :D

   Nosbuffar och tack för att ni var med! ♥

   Radera
 3. Men oj då, har jag vunnit! Så skoj! Va snälla ni var som la lappen där i bössan. Där kommer den att göra nytta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, HURRJAM Pelle, du vann! :D

   Vi tyckte inte att den behövdes hos oss mer, vi har ju sand och mat nu tack vare er!

   Nosbuffar och tack för att du var med! ♥

   Radera
 4. Hurrjam, vi vann! *svansdans*
  Jamarns vilken spinnande dragning ni gjorde! Lill-husse måste ha varit tacksam över din tassistans!
  Åh så skönt att veta att ni har mat och sand, vi har varit lite oroliga. Jag vet ju sen jag var hemlös att det inte är ett dugg roligt att vara utan och oroa sig över sånt. Vi jamar som Pelle att ni var jamarns snälla som la lappen i bössan, men för oss hade ni gärna fått köpa något annat ni behöver antingen till er eller till matte och husse.
  Tack för ett skojsigt lotteri och grattisjam till de andra vinnarna!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Stora KATTULATIONER! :D

   Lillhusse hade aldrig klarat det där själv, men jag vill inte knäcka honom och jama det för högt, han kan bli ledsen över hur inkattpetent han är.

   Att vara hungrig är hemskt och när vi nu har mat är det ju bättre att de som inte har pengalappar kan köpa mat. Jam vill inte miss-bruka mina vänners förtroende när ni gav så fantasstiskt generöst. För egentligen var det ju NI som gav papperslappen, vi förmedlade den bara! :)

   Nosbuffar och tack för att ni var med! ♥

   Radera