lördag 19 april 2014

Fullt revir


Idag är det PÅS-afton, det betyder att man får påsar med godis i! Än har vi dock inte sett till några, så Frank och jag väntar ivrigt.

Vi har haft fullt revir här de senaste dagarna. Först kom ju lillhusses flickvän och dagen efter kom min Catbook-moster Viktoria. Alla kanske inte känner henne, men hon är matte till min tvillingsyster Söta Mary.Söta Mary när matte hälsade på henne för två år sedan. Visst är vi lika! :) 
Moster Viktoria såg så klart mest emot att träffa mig och Frank, matte hade hon ju träffat förut *räknar på tassarna* en... två... tre... fyra... gånger tror jag.

Vi skötte oss eksemplariskt och mötte i dörren, lät oss bli gosade, tryckta på nosen, pussade på munnen och allt som ingår när man har besök. Moster Viktoria skötte sig också eksemplariskt, hon hade med sig både stickisar, mjölklinser och annat godis, så gör en RIKTIG gäst!!!   :D
Frank äter ur tassen som en skällis!! Och inte bet han heller!  ;)
Här tuggar Frank stickis och jag väntar på min tur.
Blixtrare: Moster Viktoria
Vi belönade henne katturligtvis med att sova hos henne i sängen så hon inte skulle sakna Söta Mary för mycket.

Söta Mary hade skickat med en present till matte också, en tassduk med mig på som kattunge, visst är den fin. Matte kommer knappt våga torka sig på den!
Mattes tassduk med fin bild och mycket klok text på framsidan! 
Ibland var de ute och gjorde saker med lillhusse och hans flickvän, men sen kom de instormande igen allihop. För att reviret skulle kännas ännu mer fullt kom vår tant Bm och hälsade på också.

Fika och mat huller om buller med tant Bm och Viktoria.

I vanliga fall när tant Bm är hos oss leker och gosar hon, den här gången blev inte vi speciellt gosade alls... :/ Fem tvåbeningar trängde sig ner vid bordet och tjattrade och så satt v i där på köksgolvet och fick... INGENTING!!! :O Jama om snålbenta va, när de satt och mumsade i sig bullar!

Två i det närmaste utsvultna katter tittar på när tvåbeningarna fikar... *snyftar teatraliskt*Igår var det en extra lång fredag, det var ju bra för då hann vi ju få extra godis och mat! Jag måste jama att vi hade en i det närmaste perfekt dag!

Medan matte fortfarande sov vaknade moster Viktoria med oss i sängen och gav oss då godis. *nomnomnom*  Sen gick hon till köket och då hörde matte i sitt halvvakna tillstånd hur vi fick blötmat till frukost, det får vi ALDRIG annars!   :D
Blötmatsfrukost till två magra katter!
Viktoria ville inte vara med på bilden i kattlinne så jag har tagit bort henne, hihihi!
Jag buffar och Frank är så hungrig att tänderna står ut!

Fin svansföring!
Blixtrare: Moster Viktoria
Sen var det som vanligt ett par timmar och vi tog sällfissar med Viktoria:
Frank och Viktoria
Jag har så klart blixtrat bilden!
Jag och Viktoria med Frank som blixtrare!
Sen fick vi godis av matte och tvåbeningarna åkte ut och tittade på det fina vädret. När de kom hem så fick vi godis igen, vår vanliga blötkvällsmat och slutligen skinka av lillhusse när tvåbeningarna spelade Månnopål och åt varma smörgåsar. SÅ ska en normal dag se ut för en katt!  :DNu har Viktoria åkt hem och imorrn åker lillhusses flickvän, sen blir det som vanligt igen. Det blir också ganska bra! I nästa inlägg ska jag jama om det fantasstiska paket jag vann hos Pelle och Maja!  :)

Kan jag få min påse med godis nu, lillhusse och lillhusses flickvän? 

10 kommentarer:

 1. 5 människor runt ert köksbord och INGEN som kunde se att ni satt där och svalt ihjäl ??!!
  Minst jamat upprörande !
  Hoppas ni anmäler detta till K.O !!

  Tassklappar o Nosbuffar o GLAD PÅSk :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det förjamligt, Kjelle!?!?! Ni kan ju se oss, vad kan det komma sig att inte nån av tvåbeningarna såg oss då?? *skakar på huvudet* Jag har så klart anmält det och hoppas att KO tar upp det direkt efter Pås-helgen.

   Nosbuffar och glad påse tillbaks! :)

   Radera
 2. Vad mysigt med besökare som både kan gosa och tar med sig gottisar!
  Matte måste ha missat det där med pås-afton, för några godispåsar har vi minsann inte sett till. Däremot den där otäcka snabeldraken. *surar*
  Vi jamar instämmande med Kjelle Bus - skandal är vad det är!
  Men ni var väldigt söta när ni sitter och äter! *fnissjam*
  Ha en fortsatt trevlig påsk!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Såna här besökare borde alla ha! :D
   Nästa helg kommer mattes husse (Katthataren) med dam och matte och lillhusse är redan nervösa, vi också! Det lär inte bli nåt godis då.

   Har inte ni heller fått nåra påsar? Vi väntar och väntar... Snabeldraken istället!?!? På Påsafton! :O

   Vi ÄR väldigt söta, men man vill ju inte skryta!

   God påse till er

   Nosbuffar

   Radera
 3. Anonym07:47

  Härligt inlägg som vanligt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackjam så mycket! :)

   Nosbuffar

   Radera
 4. DET kallar vi svansföring! Fin bild! Så bra att ni jamade om, vad man kan vänta sig på pås-afton. Vi får nog satsa på pås-dagen istället. Matte var minsann lite snål igår, men vi vet ju att vi har gottisar i skåpet! Trevlig gäst som gosar och har med sig smaskigt godis. Toppen att ni visar er uppskattning genom att sova i hennes rum. Kurr och burr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, jag hoppas att ni fått er påse godis idag! Det bästa är ju att tvåbeningarna har både pås-afton och pås-dagen på sig att ge oss vår påse. Jam det bästa är så klart om man får godispåse båda dagarna, men det är väl att hoppas på för mycket... :)

   Vi gillar att umgås med våra gäster, vi är väldigt sociala av oss!

   Nosbuffar

   Radera
 5. Söta Mary21:22

  Jag får blötmat till frukost varje lördag och söndag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad gott för dig, Mary! Kanske att din matte kan åka förbi och ge oss när hon har gett dig det?

   Nosbuffar

   Radera