tisdag 7 maj 2013

Lurrvar är rädd!


Idag vill lillfjanten... Lurrvar låna bloggen och för en gångs skull ÄR det synd om honom! :/

Och om ni undrar varför han jamar så konstigt är det för att han sedan han tassade in här för 1,5 år sedan har jamat om sig själv i tredje katt...Det är Lurrvar som jamar. Lurrvar är rädd för flera saker idag. Lillhusse bakar och låter i köket, lillhusse slamrar och Lurrvar blir rädd och får stora ögon.
Matte jamar att Lurrvar ska gå till stickisen i morgon, Lurrvar vill inte.
Lurrvar är en stor katt, men matte jamar att Lurrvar har blivit liten igen som när Lurrvar flyttade in. Lurrvars njurar är sjuka.

Lurrvar VILL inte!

Stickisen jamar att Lurrvar kanske måste bo där, men Lurrvar vill sova hemma i sitt fönster hos matte, lillhusse, Prinsessan och farbror Frank. Matte är orolig att Lurrvar ska bli hämtad av Skaparkatten, men Lurrvar är inte färdig än. Lurrvar vill vara med matte mer!

Lurrvar ligger som en bebis hos tant Bm FAST Lurrvar är en stor katt.
Lurrvar har haft kattvakt. Tant Bm har varit hos Lurrvar. Tant Bm fick borsta Lurrvar utan att Lurrvar bet. Lurrvar tycker om tant Bm fast tant Bm också jamar att Lurrvar har blivit liten och att Lurrvars päls är ful nu. Lurrvar tycker om sin päls och Lurrvar tycker om tant Bm för hon och matte ska tillsammans åka med Lurrvar till stickisen.

Tant Bm nosar på Lurrvar

Farbror Frank och Lurrvar har delat balkongstol. Lurrvar väntade på att få äta yoghurt från mattes tallrik i morse.
Lurrvar hade sele på sig förra veckan, matte skulle träna Lurrvar. Lurrvar smet ur selen hela tiden så matte köpte en ny. Lurrvar blev kränkt för matte mätte Lurrvars hals och köpte en sele för kattungar.
Lurrvar provar selen. Lurrvars hals är för liten för kattungeselen... 
Matte köpte en rymningssäker sele till Lurrvar, för matte vill inte att Lurrvar ska rymma. Matte spände åt så hårt att Lurrvars mage satt fast. Det tog ändå bara 2,9 sekunder för Lurrvar att ta sig ur selen genom halsdelen. När matte och lillhusse provade igen ålade Lurrvar sig istället ur magdelen på 3,4 sekunder. Lurrvar är alldeles säker på att Lurrvar slipper sele mer nu!Lurrvar är borta!

När tant Bm var här förtrollade hon Prinsessan till en mus, då skrattade Lurrvar!
Linnsen Skogsmus


20 kommentarer:

 1. Lurrvar, vi ska hålla tassarna allt vi orkar för dig imorgon. Hoppas att det inte är njurarna som bråkar, utan att det är något annat som gör att du är lite liten nu. Tänk om det blir som för Imma, att lite extragottig mat behövs? *hoppas* Kurr och burr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lurrvar vill ha extra god mat!

   Smånosningar Lurrvar

   Radera
 2. Vi håller också klorna för dig Lurrvar. Det är inte roligt att gå till vettisen men vi hoppas att dom kan hjälpa dig så att du blir bättre.
  (fnissar lite åt prinsessan som skogsmus)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lurrvar tycker Prinsessan passar som skogsmus. Lurrvar vill inte att tant Bm ska trolla tillbaka Prinsessan till en katt igen.

   Smånosningar Lurrvar

   Radera
 3. Men stackars lilla söt-Lurrvar! *hänger med morrisarna* Vi håller också alla tassar, tummar, tår och svansar imorgon för att stickisen kan göra söt-Lurrvar frisk igen! Vi som hade tänkt skälla på din matte för att hon inte hjälpt Linnsen uppdatera efter förra inlägget, skickar över lite nosbuffar från oss till henne istället och en tröstkram från matte.
  Sen kan vi inte låta bli att fnissa lite åt Linnsen skogsmus, men det gör vi bara när Linnsen inte ser!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ni kan gott fnittra åt Prinsessan, Prinsessan är dum och kallar Lurrvar för Lillfjanten!

   Smånosningar Lurrvar

   Radera
 4. Snälla Lurrvar, du behöver inte vara rädd för stickisen! Det går att bli bra i njurarna igen - jag har varit sjuk i mina njurar i fyra år, men nu är jag mycket friskare och slipper t.o.m. det speciella njurfodret (som i och för sig var gott, det också). Vi klosterkatter skall knäppa våra tassar för dig i morgon, det lovar vi - hederstass!

  Slick på huvudet från Imma, abbemissa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lurrvar var rädd, Lurrvar ville inte!!

   Smånosningar Lurrvar

   Radera
 5. Lille Lurrvar!! Vi håller alla tassar vi har här hemma och tummar också. Hoppas att det går bra hos vettisen, skönt att matte är med i alla fall. Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Matte är alltid med Lurrvar, matte buffar Lurrvar!

   Smånosningar Lurrvar

   Radera
 6. Pacha och Corto22:45

  Stackars Lurrvar fast jag Pacha màste ju saga att du inte behover vara radd for veterinaren for de ar alltid valdigt snalla forutom nar de trycker upp ror i penisen pà en som vettisen tydligen har fàtt for sig att gora pà mig pà fredag. Vi hàller i vilket fall som alla klor och tummar for dig i morgon!! Linnsen ser for ovrigt valdigt rolig ut!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lurrvar är jamarrädd nu!! *stora ögon* Lurrvar vill inte ha nåt uppstucket!!

   Smånosningar Lurrvar

   Radera
 7. Lycka till hos vettisen!
  Vi tänker på dig, håller tassar och tummar bästaste Lurrvar :)

  =^.^=

  Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tass så jamarmycket! ♥

   Smånosningar Lurrvar

   Radera
 8. Alla katter på Södertälje Katthem håller tassarna för dig Lurrvar. Vi vet många kissar som lever ett bra liv i många år trots att njurarna är lite knasiga. En del blir t o m friska och får normala värden! Vi hoppas det blir så för dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tass så jamarmycket! ♥

   Smånosningar Lurrvar

   Radera
 9. Åååååh snygge goe Lurrvar hoppas det gick bra hos stickisen.

  Nospuss och kramar från Sören o Gänget.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Stickisen var dum! Lurrvar tänker inte gå dit mer! :(

   Smånosningar Lurrvar

   Radera
 10. Håller tassar och tummar i kors för dig Lurrvar !
  Min matte fnissade minsann åt Linnsen Skogsmus bilden :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tass så jamarmycket! ♥ Lurrvar undrar om Kjelle kan ha tassarna i kors på utställningarna?

   Smånosningar Lurrvar

   Radera