söndag 2 september 2012

Jamarmycket mat!


Idag är det lugnt här hemma igen och vi har hunnit gosa mycket. Jag har blivit kliad på magen och gjorde djupa kloavtryck i mattes tass när jag trampade, men konstigt nog så sa hon inget.


Innan mattes vredesutbrott i fredags så var hon och handlade det här till oss:" -Titta matte, nån har tagit hem massor av mat, sand, feliway och bajspåsar till oss!"Det blev många skällislappar som gick där och det kan ha bidragit till mattes ökade ilska när hon kom på att räkningarna skulle betalas, för då var det nämligen ganska tomt på kontot. Igår kväll var ju matte på middag hos min myster (= mattes syster) och hon är så jamarsnäll att hon håller matte med matlådor att ta med till skolan då och då, och lillhusse får ju mat i sin skola, därutöver får vi bjuda dem på torrfoder! Allt ordnar sig :)

Som ni ser på bilden köptes den jamarstörsta kattmatspåse vi har sett! Vi har alltid ätit Royal Canin Indoor 27, men när den oemotståndliga maten kom och vi tyckte så mycket om den har matte jämfört priser och innehåll och kommit fram till att vi ska testa att äta Four Friends varje dag. Vi har haft hem en halvstor påse av den som är för bantarkatter och den var inte så där jamargod, men nu köpte matte den största påsen av sterilisationsmaten och hoppas att det ska gå bra. Den är på hela 12 kg, RC:s största är bara på 10 kg!

Så här såg det ut förra gången det köptes hem mat:
" -Det rasslar underjamt!"" -Måste äta NU!"" -Åh, var det lite kvar i påsen, lillhusse?"" -Kan inte vänta längre!"
*nomnomnomnom*Och så nånting annat: matte har skaffat sig en EGEN blogg! Nu hoppas jag att jag slipper ha henne både här och på min Catbook där jag har utlyst böter på en stickis per inlägg hon skriver som inte jag har jamat till om. Man ska vara hård mot de hårda!  :D8 kommentarer:

 1. OJ, så mycket smaskig mat! *stirrar så att ögonen nästan skelar åt varsitt håll* Sedan hoppade matte nästan till när hon såg bilden på Frank och Linnsen, för från den vinkeln var det väldigt likt strumpmissarna här hemma. :) Kurr och burr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. *fnittrar* Visst var det mycket som kom hem nästan alldeles av sig själv! Vi kanske är copycats! ;)

   Nosbuffar

   Radera
 2. Vad mycket mat och grejer!! Visst är det gott med en alldeles nyöppnad påse.Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nyöppnade påsar smakar allra bäst! :D

   Nosbuffar

   Radera
 3. Kanske man kan få adressen till Mattes egna blogg också :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Matte jamade svar privat! :D

   Radera
 4. Alice22:04

  Oj vad mycket smaskigt! *stora ögon*
  Nyöppnad påse är det bästaste som finns! *slick om nosen*
  Matte fnissade när hon läste att ni var lika stationskatternas strumpmissar för Frank var jamarlik Bosse i profil när man inte ser ansiktet för där skiljer sig teckningen en hel del och du har samma färger som Wilma även om mönstret är olika.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanske att vi ALLA är copycats av varandra!?! *stora ögon*

   Nosbuffar

   Radera