lördag 1 september 2012

Någon är i fara!


Idag jamar jag med extrasmå jam för matte är rosenrasande och till stor del beror det på NÅGON!   :O

Det började med att hon var jamartrött när hon kom från skolan igår, tolv timmar efter att hon hade åkt hemifrån. Lillhusse och hon möttes i tvättstugan och då talade han om att någon hade kräkts mitt på hans täcke i sängen och att någon hade bajsat på golvet IGEN, precis som tidigare i veckan. Någon, nämligen jag i det här fallet, har också kommit på att det är jamarkul att klösa på tapeter!
När matte kom in så insåg hon att lillhusse, som kom hem först, inte hade behagat ta bort bajshögen och det var då ilskan började. Matte trappar nu upp kriget mellan henne och NÅGON med ännu en framtagen kattlåda och Feliway för att se om någon bestämmer sig för att kattlådan ändå är bäst att gå i. Hon tänker INTE ge sig, utan fortsätta att vara borta varje dag trots att någon protassterar. Hon stirrar miss-tänksjamt på oss alla tre när vi tassar omkring hemma.


Imorse blev hon väckt av oss och allt var bra. Vi gosade en stund allihop tills matte var tvungen att börja skriva läxan som skulle vara klar senast imorgon. Hon fick till det jamarbra tyckte hon och skickade nöjd iväg den till sin lärare. När hon var redo att börja med nästa skrivuppgift DÅ slog det henne att hon har glömt att betala räkningarna och det började ryka av ilska ur öronen och orden som kom ur hennes mun går INTE att återjama. Någon som kallar sig CSN lägger nämligen på en straffavgift på tio dentisaskar när pengarna kommer för sent och det kommer de att göra nu.


Jag försöker lugna matte genom att sitta och kurra i hennes knä. Jag la till och med ner huvudet på hennes bröst, men jag tror inte ens att det hjälper idag...*kurrkurrrrkurrrrrr*Törs jag verkligen ligga kvar här?
*tittar efter en flyktväg*För en stund sedan tog hon fram en transportbur och jag förstod snabbt att hon har kommit på att det är jag  någon som har bajsat utanför så snabbare än en jagad mus for jag in under lillhusses säng. Det visade sig att hon ska lämna buren till min myster (= mattes syster) och dessutom äta där ikväll.

Jag ryser vid tanken på att fler tvåbeningar än de som redan har drabbats idag kommer att utsättas för hennes ilska...   :/


10 kommentarer:

 1. Hoppas att denna NÅGON verkligen bajsar I lådan nästa gång och inte utanför.
  Det tar ett tag för matte att hitta rytmen mellan skola och er.

  Du som är prinsessan i huset får hjälpa henne med det.

  När ni alla har vant er vid den nya ordningen, kommer det att gå så bra så ;-)

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hmm, matte tror ju att det är JAG som bajsar utanför, men det skulle jag ALDRIG göra! *ser ruskigt oskyldig ut*

   NOsbuffar

   Radera
 2. oj, låter farligt med ilskmatte. Kanske bäst att någon tar det lite lugnt...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vi har legat gömda under sängen för att inte drabbas av ilskan!

   Någon har skött sig både lördag och söndag, så vi hoppas på att h*n har lärt sig nu!

   Nosbuffar

   Radera
 3. Håller oxå tassarna för att NÅGON ska bajsa I lådan nästa gång :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu har det varit lugnt, så vi hoppas att Någon sköter sig imorrn när matte ska åka sin väg igen!

   Nosbuffar

   Radera
 4. Vi tycker att matte borde ha förståelse för att NÅGON tycker att det är jättejobbigt med allt det här nya. Nosbbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hmm, jam vet inte om hon har förståelse, däremot hade hon pengar att köpa Feliway för, så vi hoppas att Någon påverkas av det! ;)

   Dessutom jamar matte att hon tycker också att det är en omställning och HON bajsar inte på golvet!

   Nosbuff

   Radera
 5. Alice22:35

  Vi jamar att vi tycker lite synd om någon som tycker det är jobbigt med alla förändringar. Matte hälsar att hon tycker lika synd om er matte, men hallåjam - vem var det som förändrade? Hoppas att ni alla och någon speciellt vänjer er med ändringarna och använder lådan nästa gång.
  Matte berättade att Wilma använder golvet varje gång matte reser bort, men som tur är så händer det väldigt sällan att matte är på rymmen.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Allt är ju så klart mattes fel, men det vill hon inte riktigt ta till sig tror jag. Men usch, gör Wilma också så? Kankse är hon och Någon släkt?

   Nosbuff

   Radera