söndag 8 juli 2012

Kattbloggträff


Uj, vad svårt det skulle vara att få jama om gårdagen då...

Matte har varit högst osamarbetsvillig idag, hon påstår att hon är trött, men VEM är inte TRÖTT? Här sköter man en hel familj och försöker hålla alla på gott humör och HON jamar att hon är TRÖTT?!?  :O

Jag hade så klart kunnat lägga upp min rapport tidigare, men tyvärr har jag glömt lösenordet till min inloggning och tvingades invänta mattes hjälp. Först hade jag ju det utmärkta T O R S K T Å R T A till lösenord, mina vänner Maurice och Kajsa tycker att det är så gott, och det funkade länge tills matte kom på det, sedan fick jag ändra till S K I N K S M Ö R G Å S och efter det har det bara gått utför, hon är efter i tassarna på mig hela tiden och kapar Catbook och allt möjligt!


Nåjam, först vill jag bara ta ordet K A T T B L O G G T R Ä F F, det jamar ju direkt om vilka som ska ses, nämligen katter! Och tyvärr var det lite dålig uppslutning på träffen igår, bara TRE katter! Det hade ju blivit så mycket roligare om fler katter hade kommit så som på våra vanliga fester.

Först träffade matte Sippo, världens stiligaste Säkerhetskatt! Eftersom matte med sällskap var först på plats var Sippo framme och hälsade och buffade, så matte vågade sig på att lyfta upp honom. Sippo, som är en väldigt artig katt, ålade sig snyggt ur mattes famn och påjamade att det var ALLDELES för tidigt i deras relation.

Något som är mycket mystisistiskt med matte är att när hon är på bloggträff kan hon inte ta skarpa bilder på katter! Samma sak hände nämligen när hon var på besök hos Max och Måns i våras, titta här:Skakig Max eller skakig matte?Matte jamar att hon tror att det är något i luften eller så, själv tror jag mer på effekten av riktigt snygga och stiliga svartvita hankatter, honkatter klarar hon ju ganska bra, men pinsjamt är det när jag som bloggkatt ska avrapportera och behöva visa upp en sådan här bild:
Skakig Sippo eller snarare skakig matte,
Sippo låg ju alldeles stilla och poserade stiligt...
Här blev det lite bättre, men så sände också Sippo ut specialstyrka till matte!
Säkerhetskunnig katt ♥
Därefter gav sig matte på Tindra som just igår var rädd trött och hade lagt sig i husses säng. Något som fascinerade matte var att sötaste Tindra inte bara hade krypit in under täcket utan också under lakanet, så matte fick leta rejält för att hitta henne (vilket såklart var meningen).


Även här var mattes tass lite skakig
 Matte och Tindra kom mycket väl överens efter en stund och matte fick klia och klia. Till och med Tindras tjänare blev mycket imponerad när han såg vilken buff Tindra gav mattes tass.
Det gjorde matte stolt!
Gosigaste Tindra ♥

 


Den tredje katten som var med känner jag inte alls, men det var Sippos favoritgrannkatt Gumman. Hon var JAMARMODIG som gav sig rätt in i klungan med okända tvåbeningar!!  :O

Gumman kollar läget lite i buskarna
 


Matte och Östgötakatternas Malin gick runt häcken och in till Gummans revir och där mötte hon upp som en perfekt värdinna och gosade händer och poserade fint!


*gosgoskligoskliklikli*
 


Gumman var en jamartrevlig katt enligt matte!

" -Jaam, det här är mitt revir ni ser, där är mina stolar och där är mitt staket där jag spanar!"
 Som jag jamade så var det ju en hel KLUNGA med tvåbeningar där och de åt och pratade, skrattade och åt, pratade och åt, skrattade och pratade, klappade katt, pratade och åt, ungefär... DE tyckte säkert att det var roligt, men inte var det som på VÅRA kattpartyn inte. Inte minsta mynta kom fram!  :O
Östgötakatternas Malin och Klosterkatternas gammelmatte Gitte
Wikkis husse Silver, Sippos Favoritgranne Susanne,
Max och Måns husse Christer
Blogghjälpen Astrid från Södertälje Katthem
Wikkis stora matte Inger och FavoritgrannenEfter att mattar och hussar ätit så att magarna stod i sju hörn, pratat och pratat, var det dags att åka hem.

Här har jag en E X K L U S I V bild där ni kan se hur lycklig Klostermatte Kicki är över att få krama Sippos tjänare Peter!
♫♪♫♪ Det börjar verka kärlek banne mig ♫♪♪♫
 På hemvägen fikades det i Medevi Brunn.
Klostriga mattar


Klostermattarna var med in en stund och lämnade av matte och hon var mycket nöjd och glad över en trevlig dag!  :D


NU vill Frank jama om något viktigt:Nu jamar JAG!Jam erhm, nu är det så att jag tror att en del tror att jag kanske är en BITARKATT, men det är jag INTE!

Igår när matte kom hem hade hon ju sällskap och en av dem satt på golvet och viftade med sina baktassar för att visa att det var hål i dem, är det något att vara stolt över??

Märkligt var att strumporna ropade på mig, det var katter på dem och de luktade liksom hm hm... jam, de luktade något obestämbart, men jag HÖRDE att strumporna ropade att jag skulle komma närmare, så jag lydde och så gosade jag med katten på strumporna, och helt plötsligt ropade tvåbeningen " -AJJ" högt och jag hoppade bakåt jamarförvånad, för JAG hade inte gjort nåt!!  :O

Sedan visade tvåbeningen upp två hål i tassen och jag kan å det bestämdaste jama att jag HAR INTE BITIT! Jag har tappat en framtand så mitt tandavtryck, om jag nu någonsin skulle känna för att bitas, skulle INTE se ut så där...

Nu sprider tvåbeningen RYKTEN om att jag har bitits och jag skulle ALDRIG bita någon, SPECIELLT inte en gäst!


Oskyldig sömnig katt och biten baktass...Linnsen här igen!

Man vet ju inte vad man ska tro här, ord står mot JAM helt enkelt...  :/
Hmmm, ska jam tro på Frank?


5 kommentarer:

 1. Den där bloggträffen verkar ha varit en trevlig sammankomst , förutom att det var på tok för få katter på den ;-)
  Klart det inte var du som bet gästen , Frank !
  Jag tror minsann att det var Lurrvar eller möjligen Linnsen ??

  SvaraRadera
 2. Min matte, som var den som blev biten i foten, påstår fortfarande att det var Frank. Hon säger att rödvita katter måtte tro att hon är ätbar... och rent teoretiskt sett är hon väl det, även om jag personligen tror att hon inte smakar något vidare gott.

  Kärlek mellan Sippos husse och min matte?!? Mjaaaaa... du vet, min matte är ju redan gift med Skaparkatten (som hon kallar Gud). Fast hon säger att hon älskar sina bloggvänner, så på det sättet stämmer det ju!

  Tass från Imma, abbemissa.

  SvaraRadera
 3. Alice19:52

  Oj vad jamarnstrevlig bloggträffen verkade! Men jag jamar som Kjelle Bus - vart var katterna? Kul att söta Gumman kom och hälsade på dem iallafall. Sen måste jag ta Frank i försvar, självklart var det inte han som bet! Så skulle han aldrig göra, han är ju en gentlekatt. Sen måste jag försvara rödtottar också, Bosse här hemma som är en rödtott har minsann aldrig bitit någon förutom sin brorsa Mårrgan när de busbrottas.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 4. Anonym20:45

  Jag och matte hade det jättetrevligt och nu höll matte på att slå på ändan när hon fick se dom fina bilderna på mig. Dom finaste, helt klart! Vi stal dom rakt av. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart att ni skulle ta dem, de var ju på dig som var jamarfin! ;D

   Nosbuffar

   Radera