lördag 18 augusti 2012

Lägga ner?


I morse vaknade matte av en som hon tyckte oangenäm doft. Det var nämligen så att jag kom tassande fram till kudden och matte jamade direkt att jag luktade... SKIT!!!!  :O

Strax bakom mig kom Frank och gick också fram till mattes kudde och på grund av det tycker jag inte att matte kan döma ut mig sådär bara. Att jag satte mig med svansen mot henne och hon tydligt kände lukten ger henne inte heller bevis för att det var mig det luktade om, det kanske var hon?!?!

Matte låg där och nosade omkring sig och så småningom gick hon upp, fortfarande med lukten i nosen. Så gick hon omkring här som en spårskällis och nosade. Igår städade hon badrummet och diskade våra lådor, så därifrån borde det inte lukta tyckte hon, men när hon tittade ner i dem gjorde hon två fynd, nämligen i varsin låda varsin hög med bajs som låg oövertäckt. Hon rensade snabbt lådorna, men fortfarande går hon omkring med spårnosen framme, tittar i alla hörn och sen misstänksamt på mig... Som att JAG skulle bajsat utanför!?!?


Vi katter kan ju telekattisera och jag kan höra vad matte tänker. De senaste dagarna har jag många gånger hört henne tänka just orden "lägga ner..." Jag har ingen aning om vad det handlar om, lägga ner godis? lägga ner min blogg? eller kanske bara helt enkelt att hon ska lägga ner SIG?

Jag förbereder mig iallafall mentalt genom att spara ner min blogg ifall matte hastigt skulle få för sig att radera den och jag skulle bli en obloggande katt igen.


Jag tror att hon går runt och letar efter sin inre katt, det är det som är felet på henne. Jag tror dock inte att hon kommer hitta katten, för jag är inte helt säker på att hon har någon.


6 kommentarer:

 1. Inte lägga ner bloggen *ledsen i ögat*
  Bättre att ta en paus ;-)
  Husse hämtade paketet Amanda fick... Kika i mattes blogg!

  =^.^=

  Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Elake Måns i Pelle Svanslös jamar "Det blir inga pauser!" och det jamar jag med, här har pausats klart! Däremot jamar matte att jag MÅSTE lära mig att jama kortare inlägg om hon ska orka tassistera mig...

   Tihi, vi hade redan sett i bloggen att ni hämtat paketet, vad BRA att det kom fram! :D

   Nosbuff

   Radera
 2. Alice19:42

  Men vad är det för konstiga anklagelser er matte håller på med? Skulle du lukta illa? En prinsessa? *skakar på morrisarna* Nä nu får allt er matte skärpa till sig. Ni kanske får göra ett krafttag alla tre och utöva lite tassupunktur så hon lugnar ner sig och hittar sin inre katt.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jam tycker prexis det samma, en prinsessa som luktar illa, har matte aldrig känt vad hon själv utsöndrar jamar jag bara??

   Hmm, ja tassupunktur kan vara vad som behövs eller kanske hellre ett rejält bett från Frank så hon kommer tillbaka till verkligheten! ;)

   NOsbuff

   Radera
 3. Det är bara att kattstatera att tvåbeningarnas urusla luktsinne ständigt lurar dem... bry dig inte om det, sötnos! Och här skall jamarimig inte läggas ner något! I alla fall inte bloggen. Hur skulle vi klara oss genom dagen utan den?!? *stampar med tassen*

  Tass från Imma, abbemissa.

  PS. Kände ni att matte tänkte på er när hon körde genom Örebro nu i kväll vid 22.30-tiden? DS.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, jag ska kämpa med tassar och klor för min blogg, även om jag så ska trycka på alla tangenterna själv! *stampar tillbaka*

   Jam då, det kände vi tydligt. Kände inte er matte att vi funderade på om inte hon skulle komma in på en kopp the?

   Nosbuffar

   Radera