fredag 24 augusti 2012

Som vanligt igen!


Tänk jag visste det, idag ÄR matte hemma igen!  *dansar runt av glädje*

Säkert att det där bortresandet bara var något tillfälligt.

Vi har jobbat hårt på att visa vår uppskattning att allt är som vanligt igen, jag har kurrat extra högt och Frank la sig hos matte tidigt i morse och gosade allt vad han kunde och när matte efter en stund somnade om tog han ett REJÄLT bett i mattes tass. I vanliga fall tar han ju fingrarna, men nu kunde Frank välja och vraka var han skulle bita eftersom matte låg stilla, så han tog sats och satte ett par rejäla huggtänder rakt i huden ovanför tummen! :O
Matte fick ett häftigt uppvaknande (han är bättre än vilken väckarklocka som helst!!  :D ) och har nu två runda hål rakt in i handen. Hon borde ha lärt sig vid det här laget att man somnar inte ifrån Frank ostraffat, och han ville ju faktiskt bara visa sin glädje över att matte var hemma och umgicks med honom, för av glädje kvittrade han frenetiskt under tiden och inte ens fast matte vrålade gick han därifrån. Konstigt nog uppskattades väckningen inte alls utan Frank puttades otacksjamt bort i ren morgonilska, men nu är de sams igen som tur är.

Lillkatten å andra sidan är ju lite av en skyggis men igår kväll satt han bredvid mattes säng och tittade och så hoppade han upp. Det brukar han göra lite då och då, men han stannar aldrig länge, möjligtvis att han kan lägga sig vid mattes baktassar en stund. Men igår använde lillfjanten matte som motorväg och traskade omkring på henne och så lade han sig på MIN vid-sidan-kudde och gosade en stund.
Redan då tyckte matte att det här var storartat, men när han sedan klev upp på henne och la sig och matte fick klia och gosa hela honom var hon jamarlycklig. Lillfjanten la huvudet i mattes tass och så höll han om mattes framben med sina tassar och så somnade de! Jag tror att både lillfjanten och matte var lyckliga då och jag godkänner det bara för att jag är så glad att matte är hemma igen!  ♥


Att vi bara fick EN stickis att dela på alla tre igår jamar matte att det berodde på att det bara fanns en kvar, pffft dåliga bortförklaringar jamar jag, en RIKTIGT BRA matte hade så klart sett över förrådet och aldrig låtit det komma till denna miss-är.
Hur många stickisar brukar ni få att äta?6 kommentarer:

 1. Vi brukar också få dela på en lååång stickis, våra favvisar från Sjöbogården...

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sådana har vi nog inte ätit, det ska vi genast jama till matte! *springer iväg*

   Nosbuffar

   Radera
 2. Matte förstår nog att ni har saknat henne, så mycket mys på en gång.. Vi får inge stickisar alls "suck" Bara lite dentisar lite då och då, vi bantar nämligen för NÅGON säger att vi är ähum runda! Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. FÖRTAL! Det är vad det är det där att man ständigt ska behöva bli kallad för rund!! *sticker till er varsin stickis*

   Nosbuffar

   Radera
 3. Alice22:06

  Visst är det konstigt att de inte uppskattar att bli väckta ibland? Här försov sig matte igår och gnällde över att vi inte väckte henne, tänk att de aldrig blir nöjda.
  Matte hälsar att hon förstår precis vilken lycka er matte kände när söt-Lurrvar somnade med henne i sängen.
  Matte försöker ofta få mig att hoppa upp i sängen men jag vägrar, jag gör som Lurrvar och hoppar ner på en gång. Däremot sover jag ofta i sängen och speciellt under täcket när matte inte är där. De andra tre sover däremot gärna med matte i sängen.
  En stickis tycker jag allt låter väldigt snålt, vi brukar få en var.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaha jam, då var det inte bar att ni INTE väckte henne, hur ska de ha det??

   Faktum är att tvåbeningarna ligger ju sällan still i sängen och ingen katt kan ju då få ro att sova gott...

   En var?! *stora ögon* DET ska genast jamas om här!

   Nosbuffar

   Radera