lördag 29 oktober 2011

Wow, vilket party! :D


Idag är vi trötta... Ni fattar vad jag menar va? Känner ni som var här inatt likadant??

Matte har hittat massor av morrhår på golvet och undrar vad som kan ha hänt *tihi*, så kan det ju bli när över 30 katter stuffar runt på golvet och dansar!

Vi är mätta fortfarande, det fanns ju så kurrigt mycket mat och vi hade särskilt sett fram emot Kjelle Bus´ vildänder!! Jamarns vad de flaxade innan vi fick ordning på dom!  :O
Stackars Lurrvar blev så rädd att han gömde sig under soffan... *tihihi*
Vi är mycket imponerade över att Kjelle lyckades fånga dem, stoppa in dem i buren och sen hinna med X2000 hit! Bra jobbat, katten! Där hade vi en som var partysugen! Jättekul var det när vi var ute på stora gräsmattan och lekte jaga, den är ju hela två fotbollsplaner stor så oj vad vi sprang!

Men det behövdes ju med tanke på all maten som fanns: Smulan och Amanda hade rökt räkost *kurr*, Klosterkatterna hade en hel korg full med godsaker: dentisar och krongrädde och tonfisk och vitfisk, Sippo och Tindra hade med sig husses skinka, Stationskatterna hade med sig godis med strimlad och torkad kyckling och det hade vi inte smakt förut, matte måste absolut köpa hem det åt oss!

Husses katter Strindberg, Frida och Siri, som inte kom hem förrän halv fem imorse, hade med både ägg och nötfärs, Alice, Wilma och småbrorsorna tog med tonfisk och krongrädde i mängder, småbrorsorna kan vi berätta tog nog till lite för mycket av Skrutten och Skorpans kattmyntaplantor och Dui och Decos myntakuddar för de bara ramlade omkull här på golvet, men Lurrvar hade roligt med brorsorna i allafall och han tyckte att Tindra var SÅ söt! Han har vaknat nu och han bara går runt här och kurrar *tinnnnnnndddddrrrrrrrra* för sig själv!  :D Frank och jag fnittrar åt honom!

Vi hade ju husses strömming att bjuda på och sen bjöd vi på Franks och mitt godis som vi fick från England på vår 3:e hemkomstdag i september, Hearties, gillade ni det? Ja, det verkade så för nu är burken tom... Vi får be matte att köpa hem nytt sånt!

Vi lekte ju massor utöver allt som vi åt: jaga på gräsmattan, skrämma fågeln genom fönstret (den som fick fågeln att ramla ner från fågelbollen på andra sidan rutan vann!), jaga Franks fågelpinne och hoppa högst och sen dansade vi ju så klart och bara chillade, sånt som katter är bäst på! Det blev en himla massa jamat också, för det var ju så roligt att träffa alla andra bloggkatter som man har läst och följt så länge!

 
Tyvärr var det flera bloggkatter som missade partyt, Max och Måns husse t.ex hade gjort ofoget att stänga av datorn bara för att han jobbade! :O Tänk att det ska vara så svårt att lämna datorn på så katterna kan få blogga och greja i fred... Men jag hoppas på att träffa dem och flera andra på nästa party så småningom!

Nu är det dags att vila en stund igen, för snart kommer de duktiga katterna från Katticimex för att sanera bort alla kattallergener inför lillhusses hemkomst imorrn, jag tror att de kommer att hitta både gamla fiskben och kanske några fjädrar från kvackisarna också! *tihi*

Tack för partyt vänner! Välkomna åter! :D





7 kommentarer:

  1. MJAAAAAAAUUUUU *sträcker på sig och ruskar liv i skallarna Vicket partaj!!! F'låt för att vi var lite sena, men vi var tvungna att dalta lite med lillie innan vi smet iväg. Hon skulle ju göra torsktårtan! Kjelles änder var ju coola typer. Fast... fjädrar i munnen är ett väldigt överskattat nöje *spotta dun. Vi hade så mjausingens kul och när vi kravlade oss i säng, så sov vi innan vi lagt huvudena på lillie. Lille Lurrvar var en cool lillkille!! Vi tror att farbror Frans och tant Linnsen kan uppfostra honom till en alldeles förtjusande charmör. Sippo får passa upp lite extra på Tindra - han får snart konkurrens!

    nosgos å trötta tack-för-i-natt-gottisar
    Maurice & Kajsa

    SvaraRadera
  2. Anonym18:47

    Tro mjausan att man var lite sliten idag efter allt festande. Lekarna var ju jätteskojsiga! Tindra ligger bakom mig och läser bloggen mellan tassarna, hon blev så generad av Lurrvars uppvaktanden.

    SvaraRadera
  3. Wow, vilket party och så kul att träffa alla! Vi har också varit slitan idag men man får ju låtsas vara pigg för matte och husse vet inte att vi var borta. TACK för ett supertrevligt party! Jama om att vi kan jamma!Nosbuff

    SvaraRadera
  4. Jamarns vad skojsigt det var igår. Men idag har man inte gjort många knop. Typ flyttat sig från sängen till matskålen och tillbaka igen. Tack för en super duper kväll.

    SvaraRadera
  5. Alice19:53

    Mjausingen vilket skojsigt party! Här är vi helt utkattade idag och har mest legat och sovit och gosat. Men tänk att man alltid skall behöva skämmas över småbrorsorna... Nåjam, de är så unga än och det var bara deras andra party så de lär sig väl förhoppningsvis att ta det lugnt med myntan. De tyckte Lurrvar var en jamarskoj lekkamrat och har legat och viskat till varandra hela dagen om allt bus de hittade på igår.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  6. God Morgon !
    Nu har jag vaknat till liv efter partyt igår :)
    Jamarns vilket skoj party och så kul att träffa alla bloggkompisarna !
    Nästa gång det är party så lovar jag att fråga grannen om jag inte kan få några färdiga filéer istället , så vi inte får så mycket fjädrar i munnen ;-)
    Tack än en gång för ett kanoners party !!

    SvaraRadera
  7. Allihop:
    Så roligt det var att ni kom! Här har vi varit jamarsega hela dagen, inte orkat göra ett dugg... Sovit i lillhusses säng, sovit en stund i soffan, släpat sig till matskålen, sovit en stund i mattes säng osv...

    Jag ska försöka uppfostra Lurrvar att inte vara så efterhängsen Tindra till nästa party, han får ju inte göra tjejerna generade! ;)

    Alice, skäms inte över småbrorsorna, de var roliga! Småkatter ska ju vara lite vilda! :)

    Kjelle Bus: Matte har undrat så varför det ligger fjädrar under hennes säng *fnitter* och vi säger ju inte ett dugg! :D Men vi tyckte du var så modig som fångade kvackisarna, vilket partytrick! :D

    SvaraRadera