fredag 28 oktober 2011

Tillbaka från vettisen!

Det var en katt-astrofal morgon! Lillhusse fick som vanligt stressa för att hinna i tid till skolan, det tar ju en liten stund att ge Lurrvar meducin också, och lillhusse tänker absolut inte gå upp en sekund tidigare än HAN anser att han behöver... :/ Jag har kommit fram till att Lurrvar och lillhusse är lika gamla i människoår, ja lillhusse fyller ju 15 år på söndag, och det är nog därför de är lika envisa. Matte påvisar för lillhusse när han tycker att Lurrvar är bråkig som hela tiden ska vara framme och ta av VÅRT torrfoder, att han är precis lika jobbig och irriterande... ;)


Men i allafall, de kom efter mycket om och men till vettisen och fick vänta ganska länge. Sen kom en dam in och klämde på Lurrvar och han hade kiss, men det sa Lurrvar att han tänkte inte släppa ifrån sig det genom att nån dum tvåbening klämde ut det. Sen fick de träffa den fina veterinären från förra gången, han som kallade Lurrvar "lilla älsklingen", det gjorde han för övrigt idag med! ♥
Han gjorde ultraljud på Lurrvars urinblåsa och sen tog han en spruta och drog ut kiss, tack snälla Frasse och Gunilla för tipset!

Sen fick de vänta en stund på provresultaten och under tiden gosade matte och Lurrvar jättemycket, matte berättar att först darrade han i famnen, men sen bara kurrade han!
Så kom mysige vettisen tillbaka och sa att proverna var bra för att vara en njursjuk katts prover, matte förstod inte så mycket mer än att det var lite blod i urinet vilket kunde bero på att han har en liten infektion som han ju får meducin emot, men han hade just inga kristaller eller nåt annat förstod matte det som! Vettisen sa att vi får helt enkelt fortsätta vänta och se och hoppas att Lurrvar kan leva länge med njurfelet.

Efter det åkte de hem och matte föll ihop i en hög på PÅ soffan medan Lurrvar for in UNDER den...


Nu ska jag säga åt matte att hon borstar min päls och så ska jag tvätta morrisarna och sätta på mig lite kattmynta. Sedan är det dags att ta fram partyhattarna!

Till de övriga partygästerna kommer mysiga Dui och Deco och Skrutten och Skorpan och har med sig godsaker *slickar om munnen*, hjärtligt välkomna allihop på mitt födelsedagsparty! ♥

7 kommentarer:

  1. Så skönt att höra att Lurrvas prover var bra för att vara från en njursjuk misse , hoppas det håller sig på det viset lääänge !!!
    Jag har packat in några av grannens Kvacisar i min transportbur och ska alldeles strax hoppa på X2000 :)
    Ses snart !

    SvaraRadera
  2. Vi kommer också om vi får. Vi knycker mattes ask med rökt räkost *viskar jättetyst*

    =^.^=

    Nosbuffar

    SvaraRadera
  3. Kjelle Bus:
    vi hoppas verkligen att han håller sig så som han är nu, busig och glad! ♥

    Oj, vad du är modig som har vågat dig på kvackisarna!! :O

    Smulan och Amanda:
    Ni är så hjärtligt välkomna! Rökt räkost blir jättekurrigt!

    Vi ses snart allihopa! :D *svansdansar runt lägenheten av spänning*

    SvaraRadera
  4. Anonym20:00

    Skönt att höra att Lurrvas mår så bra. Tindra och jag tänkte också komma på festen. Vi tar med oss lite skinka som vi snott från husse.

    SvaraRadera
  5. Alice20:45

    Vad skönt att det gick bra hos vettisen! Här skall vi bara lura ner matte i sängen, ta på oss partypälsarna och sen kommer vi tassande alla fyra. Hoppas lillbrorsorna kan sköta sig den här gången, sist det var party hos Madeleine blev det alldeles för mycket kattmynta så vi fick hjälpa dem hem.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  6. Vi missade festen. [skäms]
    Dumma husse att inte ha datorn igång när han arbetar.
    Hoppas ni hade roligt.
    Nosbuff

    SvaraRadera
  7. Vad kul att ni kom Sippo, Tindra, Alice, Wilma och brorsorna! Det får vi göra om! :D

    Max och Måns: Det var synd att ni missade festen, vi hade sett fram emot att träffa "vildkatterna från Sörping"! ;) Säg åt husse att lämna datorn på i fortsättningen!

    SvaraRadera