söndag 29 januari 2012

Bättre

Idag är jag lite bättre från det rosa. Jag är mer ljusrosa och öronens insidor, nosen och tassarna har min vanliga färg... Jag tror att jag helt enkelt fick en chock när jag såg de där gröna ögonen, men nu känns det lite bättre. Jag har ju min Frank här och han är ju den allra bäste även om han slog efter mig idag. Han tycker fortfarande att jag ser konstig ut och hmmm, det gör jag nog.


För övrigt har matte huvudvärk idag och vilade på soffan, men fick ett abrupt uppvaknande när jag kaskadkräktes ner från datorbordet! Hon hörde bara ett mycket konstigt ljud, och det kändes inte alls som när jag brukar kräkas utan det här bara kom... Rakt på skrivbordet och ner på alla kläderna i mattes och min datafåtölj... Matte och lillhusse fick ta reda på det och de säger att de älskar mig precis lika mycket fortfarande. De har pussat och gosat med mig, så jag känner mig inte så dum nu. Det är ju lite pinsamt att kräkas PÅ saker, mattorna är ju tvåbeningar vana vid att vi katter kräks på, men som nu att kräkas över massa saker känns ju lite dumt. Nu mår jag dock bättre och väntar på kvällsmat! :)

12 kommentarer:

 1. Jobbigt när magen bråkar med en så man kräks. :( Hoppas att kvällsmaten stannar nere, i alla fall. Hmm, du verkar återhämta dig efter din kulörta framtoning. Snart är du nog Linnsen-färgad igen. Både matte och vi tyckte också att Sören hade stiliga gröna ögon. Kurr och burr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, idag var det faktiskt lite otrevligt när det bara kom kräks så där... Skönt att matte och lillhusse inte blir arga på mig! I höstas när fd husse kattvaktade oss och jag kräktes, då gick jag och gömde mig efteråt ifall han skulle bli arg och skälla på mig... :/ Det gjorde han inte som tur var!
   Än så länge är kvällsmaten kvar i magen! :)

   Ja, nu är jag nog snart Linnsefärgad igen! Och vilka ögon Sören har! ♥♥♥

   Nosbuffar

   Radera
 2. Hoppas att du mår bättre nu, skönt med matte och lillhusse som förstår! Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är verkligen skönt med tvåbeningar som inte blir arga på en... Man kan ju inte rå för om man mår dåligt och ibland kommer det ju på dumma ställen...
   NOsbuffar

   Radera
 3. Smulan W20:50

  Kan det vara färgen som gjorde dig sjuk??? *funderar* Skönt att du mår bättre nu. Jag har inte kräkts en enda gång sen jag flyttade hit till matte, och det är snart 3 månader. Hon tycker det är lite konstigt för min syrra som inte finns hos oss längre, Pussekatten, hon kräktes ofta hon, men mest på mattorna. Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hmm, ja det var ju en tanke, för så som jag kräktes idag har jag bara gjort några få gånger förut. Det kanske helt enkelt är en biverkning.
   Jag tror att det är så att vissa katter har lättare för att kräkas och jag och Pussekatten hör till dom... :/
   Men skönt att du inte verkar vara sådan, då kanske mattes mattor klarar sig den här gången!

   Nosbuff

   Radera
 4. Men det är väl ändå inte konstigt att du kräks, när du ser ut så där! Syns ju direkt på färgen att den inte är hälsosam för en katt... jam, inte för någon, om jag får jama vad jag tycker. Krya på dig, vännen!

  Tass från Imma, abbemissa.

  PS. Och hälsa matte att hon också skall krya på sig! DS.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du kanske har rätt Imma, Smulan här ovan framför samma tanke. Jag hoppas verkligen att färgen försvinner snart!

   Matte mår lite bättre nu också!

   Nosbuffar och kramar till mattarna

   Radera
 5. Tänkte oxå på att den där rosa färgen i pälsen kan ju inte vara nyttig !!
  Hoppas den försvinner helt snart Linnsen !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jam tänker så också, men nu syns det mindre och mindre, det är bara om jag tänker på Sörens ögon som den ökar igen... :/

   Nosbuffar

   Radera
 6. Alice22:56

  Stackars dig! Det är jamartrist att vara dålig i magen.
  Här gjorde Wilma något liknande idag, men hon kräktes på mattes skrivbord över räkningarna och lite annat på bordet, jag trodde det var att hon ville vara snäll mot matte och inte kräkas på hennes nyskurade golv.... Men var matte blev inte heller arg. Hon säger att man skall aldrig bli arg på någon som mår dåligt för man kan inte rå för att man kräks. Tänk ibland kan faktiskt även våra tvåbeningar vara rätt så kloka.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 7. JAg måste ju jama att insidan av öronen, framtassarna och nosen är finare i färgen än resten av dig. Hoppas du snart blir ditt vanliga jag på bilderna igen.

  SvaraRadera