lördag 28 januari 2012

Stickigt!

Tänk, medan jag jamade för matte vad hon skulle skriva om dagen på hindersmässan så satte katt-BM igång att sticka en marknadsvante (se dagens tidigare inlägg) till lillhusses brutna framtass.


Lillhusses framtass


Och innan jag hade jamat klart kom det ett meddelande från BM att nu var vanten klar!!   :O
Både matte och lillhusse är svårt chockade och kattstaterar att antingen stickar BM kolosalt fort eller så jamar vi inlägg rasande långsamt! Kanske lite av båda idag... ;)


Lillhusses nya marknadsvante! :D


BM skickade också med en bild på vanten och inledde med att skriva att "det är ingen jättekondom!". Jag vet inte vad det är, men matte och lillhusse skrattade stort!  :D

Imorgon på Öppet Hus på vårat katthem ska BM vara där och då ska matte och lillhusse hämta vanten så att lillhusse slipper frysa mer om tassen! Ni är också välkomna till Öppet hus!

TACK JAMARSNÄLLA BM FÖR VANTEN TILL MIN LILLHUSSE! ♥

Sådana är kattvåbeningar! Snälla och jamargoda! :D

4 kommentarer:

 1. Åhh va snällt av BM och sticka såå jamarsfort så din lillhusse kan få den snabbt! *tassarna upp* Visst är kattvåbeningar det bästaste som finns, efter våra egna ;). Hoppas det blir jätteskojsigt på katthemsbesöket! Vi har tyvärr inget katthem i närheten.. Men vi hade gärna velat ha ett vi med :)

  Nosgos och Tass

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst var det JAMARSNÄLLT av BM!! Sådana tvåbeningar borde det finnas fler av! ♥
   Nosbuffar

   Radera
 2. Oj det var snabbt stickat! Hon är ju bättre stickis än vettisen!! lillie skrattar så hon ylar, både åt kondomkommentaren och den naturliga kopplingen hon gjorde till att kattentera en handske. Hon ÄR knäpp och knasig. Vi tycker inte alls att det var roligt..
  nosgos å lördagsgottisar
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst var det snabbt gjort, matte och lillhusse är fortfarande chockade!
   Jag tycker att de flesta tvåbeningar är knäppa! ;)
   Nosbuff

   Radera