söndag 8 januari 2012

Sovig dag

Idag bara sooooooooooooooover vi här hemma!
Jag sköter inte alls min blogg som jag borde, har inte svarat på kattentarer eller uppkatterat som jag brukar... Men jag lovar att bättra mig!Igår spelade jag vördfåjd hela dagen, men jag får nog säga att jag inte var på topp... Inatt har jag sovit på ordboken för att lära mig fler ord! Speciellt behövs fler med X, H, C och Z. Där har jag brist på ord. Men jag har iallafall fått lägga "mus" en gång, det känner jag mig nöjd med! ;)

Inatt stördes min nattsömn av att matte lånade min iMjau och fortsatte spelandet samtidigt som hon läste en spinnande bok. Min matte är sådan att har hon väl börjat med en bok så kan hon inte sluta utan måste läsa klart den... Detta gör att hon naturligtvis är väldigt trött dagen därpå och då sover hon och så har hon vänt på dygnet till hennes stora förtret. Idag har vi iallafall gosat emellan sovningarna och matte har kliat haka, masserat tassar, gosat med nosen osv.

När jag som hastigast tittade in på bloggen igår såg jag att jag hade haft en onormalt stor mängd besökare, det slutade på 80 st innan midnatt, tidigare har jag som högst haft 50 st på ett dygn. Tydligen så har någon länkat till det där inlägget om kattgrytan vilket har lockat massa tvåbeningar hit. Men jag tror inte att de är trevliga tvåbeningar, så jag är glad om de inte återkommer!

NU, mina gosiga vänner, ska jag sova vidare! 

Nosgos på er! :)

8 kommentarer:

 1. Åh kompis! Det ser jättegosigt ut det där! Mamma fotade mig tidigt i morse när jag sov på ett helt vanligt sätt *fniss* i min lilla korg. Oroa dig inte för att vi blir sura för att du inte är lika aktiv som förut, det är helt okej förstår du. Huvudsaken är att du mår bra och att du har det så gosigt du bara kan få. Du är en värdefull kompis serru! Nosgos

  (Vi har just flyttat och det är därför bloggadressen är annorlunda)

  SvaraRadera
 2. Ibland är det sovdagar här med ;-)
  Ni är så söta där ni ligger!

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Sovdagar behövs de också! Matte spelar också det där spelet, lite ord på z: azur, zon, zonal, aztek, azer. Matte heter Hilleville om er matte vill spela med henne.Trevlig gäster vill man ju ha de andra kan kvitta.Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Mjau här sover vi oxå ganska mycket.
  skönt att koppla av ibland.
  Mjau, vi fick oxå konstiga besökare för en tid sedan
  hoppas dom inte kommer tillbaka
  mysko namn hade dom oxå.

  Tass tass

  SvaraRadera
 5. Rebellen:
  Tänk att de alltid ska blixtra på en när man sover... Skönt att bli accepterad fast man inte orkar jama i bloggen ibland!
  Nosbuff

  SvaraRadera
 6. Smulan och Amanda:
  Tack snälla! Frank hälsar till Smulan ;)
  Nosbuffar

  SvaraRadera
 7. Dui och Deco:
  Vad skönt att ni också har sovdagar!
  Hihi, nu har ju matte och jag redan börjat spela! *antecknat orden på Z*
  Nosbuff

  SvaraRadera
 8. Mimmi, Tarzan, Chicko och Sessan:
  Usch, mystiska besökare med mystiska namn vill man inte ha! Mina mystiska nya besökare har förvunnit igen, skönt!
  Nosbuff

  SvaraRadera