måndag 16 januari 2012

Jamars också...

Hallå alla jamare!

Det är en sur Linnsen här. Jag har inte slutat blogga om ni tror det, jag har bara inte orkat med det nu, för det är surt som katten här.

Mattes husse (Katthataren) har varit här, för det behövs minst två veckors idog städning av en städfirma för att det ska duga åt honom och hans tant, och de kom oförhappandes vilket matte INTE tog vidare bra och stackars lillhusse har brutit handen och har ett stort vitt paket på den och ojar sig oavbrutet och kan inte göra ett dugg nu och matte halkade igår och har ont i benet... Tvåbeningarna är sura så det bara stänker här.Lillhusses brutna hand... :(


Jag tror att de här två bilderna speglar stämningen i hemmet ganska bra just nu:

Vi katter försöker att hålla oss uppe här så gott det går, men det är inte lätt i detta sällskap...

26 kommentarer:

 1. Stackars er matte å lillhusse!
  Pedanter är det värsta som finns, det är bara att tala om var snabeldrake och skurbortse bor.
  DET har vår matte gjort åt ett par så kallade vänner som inte tålde att få katthår på kläderna, MEN envisades med att komma i svarta kläder å gnälla!
  Vi behöver väl inte säga att matte å husse kastade ut dem en dag när de bara dök upp objudna!

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, mest synd om lillhusse är det ju faktiskt i det här fallet med sin brutna hand, matte är ju mest bara extra sur... ;)

   TYvärr är det så att både matte och lillhusse är konflikträdda (utom när det gäller att bråka med varandra) och törs inte säga åt mattes husse, dessutom ser han alltid till att matte står i skuld till honom och det drar han upp om matte skulle protasstera, känslomässig uttassning med andra ord... Men det var MYCKET BRA gjort av er matte att våga! :) *klappar tassarna tillsammans med matte*

   Radera
 2. Usch då! Hoppas ni alla piggnar till nu när gästerna gått. Lite hår får man tåla. Bättre lite skit i hörnen än ett rent helvete, heter det ju.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodå, förhoppningsvis blir dte fart på både matte och lillhusse igen... Så småningom... :/

   Radera
 3. Låter som tuffa tider för både katter och matte. Fyjam så jobbigt att behöva feja så noga. Och det borde vara förbjudet i lag för gäster att anlända oanmälda!
  Håller tassarna att handen och benet snart är användbara igen!
  Tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mest tufft är det ju såklart för lillhusse som har brutit tassen... Stackars lillhusse... Tydligen nåt som heter "stålbenet", jag visste att min lillhusse var av stål! *stolt jam*

   Jam, mattes husse kommer inte och hälsar på så ofta som tur är, för matte orkar helt enkelt inte med honom själsligt.

   Radera
 4. Nej vet ni vad! Inte skall sådana där typer komma och förstöra allt ert arbete med att skapa hemtrivsel? Allt ludd, alla leksaker utspridda på strategiska ställen, alla ihopskrynklade mattor... när städmaniker farit fram hittar man aldrig någonting längre, och dessutom är man på dåligt humör. Släng ut dem! Och gona sedan ner er i en enda hög någonstans och njut av er oreda... det är den som gör ett hem!

  Tass från Imma, abbemissa.

  PS. Hälsa lillhusse att han skall krya på sig! DS.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad ni är söta... ♥ Dessvärre säger matte att vi nog har gått förbi gränsen "hemtrivsel". Matte säger när hon är på sitt sämsta humör att hemmet ser ut som en knarkarkvart, men det vet inte jag vad det är.
   Jag har hälsat lillhusse och han känner sig redan lite bättre! :)

   Radera
 5. Ni får ta tass om matte och lillhusse. Eländigt måste vi jama. Kommer det besök oannonserat får de ta det som det är så det så. Uppmuntringsbuffar.Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi katter jobbar hårt med att försöka trösta lillhusse och jama matte på bättre humör...
   Och vi ska skaffa ett rejält lås så objudna gäster inte kan komma in mer! :(

   Radera
 6. Men usch och fy! Katthatande pedanter måste vara det värsta som finns! Hoppas att dom inte stannade allt för länge. Hoppas också att lillhusses hand och mattes ben snart blir bättre. Det är ju en jamarns tur att dom har er så att ni kan ta hand om dom.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det! Pedanter överhuvudtaget, usch! :(
   Matte är okej bortsett från surheten, men lillhusse har ont och inte är det vidare trevligt att bli klappad med det där hårda vita han har på tassen...

   Radera
 7. Stackars Lillhusse och stackars Matte :(
  Fy då för katthatande pedanter , sånna tycker vi inte om !!
  Hoppas Lillhusses tass slutar värka snart !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mest synd är det ju om lillhusse som måste ha det där hårda vita på armen... Men det är bra att ni tycker lite synd om matte också, då känner hon sig sedd! ;)

   Katthatare är illa nog, är de dessutom pedanter så KAN de ju inte vara trevliga tvåbeningar... :/

   Radera
 8. Alice21:15

  Stackars lillhusse och matte! Att gå i sånt där vitt på armen säger matte är jamartrist och oanmälda besök är bland det värsta matte vet, oavsett om det är städat eller inte. Mattes matte är likadan dessutom när det är ostädat här.... Hallåjam, det är faktiskt inte de som bor här så då får de acceptera hur det ser ut.
  Här är vi mest sura över att blogspot aldrig fixar problemet med kattentarerna, vi kan varken läsa kattentarer eller kattentera själva. Det är bara hos KjelleBus det har fungerat för oss, så vi blev jamarglada när vi såg att det gick hos er också idag.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jam, det verkar som att vår blogg är en av få som går att kattentera på. Så tokigt. Lillhusse är inte alls nöjd med det här vita på armen... :/

   Radera
 9. Håll ut! Det kommer bli bättre. Vi får alla vår beskärda del av motgångar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du är klok! Det känns redan lite bättre! :)

   Radera
 10. Åhh va jobbigt! Hoppas verkligen det blir bättre snart!
  Håll ut kompis! Tänker på dig! Nosbuff och Mjölkisar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, det känns redan lite bättre. :)

   Radera
 11. Nämen ojdå. Det var ju inte bra! Skickar lite spinnhealing härifrån och hoppas på att det blir bättre med både händer och humör!

  Nosgos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla Nea! Handen är samma men humöret är bättre! :)

   Radera
 12. Fyjam, det var många tråkigheter på en gång. Hoppas att lillhusse och matte snart är bättre. Alldeles säkert är, att de blir gladare för lite kurr och mys. Kurr och burr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Njam, lillhusse tvingas ju ha det där hårda vita i en månad, men både matte och lillhusse är på bättre humör iallafall, skönt! :

   Radera
 13. felicia17:21

  Katthatare skall bitas i benet. Ingen tror att en katt kan bitas bra. Katthatare kommer aldrig tillbaka.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Matte kattstaterar att det kan vara dumt att bita hennes husse i benet, han är ganska hjälpsam trots att han är katthatare... ;)

   Radera