onsdag 11 januari 2012

Blixtar...

Nu har matte fått tillbaka sin riktiga kamera som varit på lagning och ni kan tänka er vad det skulle blixtras då! Det var så att vi blev blinda allihop! Matte tycker inte om att blixtra med blixt men hon har insett att för att kunna blixtra Lurrvar behövs blixt, han är nämligen inte stilla tillräckligt länge för att bli skarp!

Blixtapparaten kom i en liten Kattong som matte tänkte att vi kunde ha våra leksaker i, vi har redan en men den här passade bättre, men den blev full ganska snabbt och nu tror jag inte att det får plats några leksaker i den!  ;)Höstfärgad katt ♥


Sedan tog matte en serie bilder på lillfjanten när han lekte med min orangea boll som lillhusse gjort till mig på scouterna. Den är väl snart söndertuggad den med... *uppgivet*


Tuggmonster10 kommentarer:

 1. Kattongen verkar passa en liten prinsessa alldeles utmärkt!
  Det var en kulig boll lillhusse gjorde åt er. Att Lurrvar gillar den, syns ju på de fina bilderna :)

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Åhh va fin du är kompis! Såklart kattongen fungerade för en sån fin prinsessa som dig, håll nu hårt i den så inte grabbarna får för sig att låna..

  Lurrvar måste nog skickas på ett sånt där bootcamp och lära sig hur man är när man är gentlemannakatt och inte rör andras saker tills de går sönder.. Det finns ju gränser för va man klarar.. Sen får han nog inspektera hur ni gör så han ser hur man SKA och INTE ska göra.. Jamars! Men han är lite söt ändå men sötnosar måste också lära sig rätt och fel..

  Nosbuff och Gos

  SvaraRadera
 3. Alice14:37

  Det ser man ju direkt att den där kattongen är som gjort för dig! Kan inte lillhusse göra en egen boll till Lurrvar som han kan bita i så mycket han vill? Så kan Frank få ha sin ifred?
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 4. Jam alltså är er blixtfria tid över nu. Lider med er! Fast ni är ju superfina på bild.

  Väldigt fin garnboll. Hoppas den håller lite längre, annars få ni jama till husse att göra nya och ha några i lager. :D

  Nosgos

  SvaraRadera
 5. Smulan och Amanda:
  Visst passar Kattongen mig bra! ;)
  Nosbuff

  SvaraRadera
 6. Så fina bilder på er! Och kattongen är ju ingen leksakslåda - det är ju en prinsesskattong! Himla skillnad! Lurrvar ÄR en sötnos och en urgullig liten prins! // nosgos å vardagsgottisar, Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
 7. Rebellen:
  Jag börjar tro att det inte finns nåt hopp för lillfjanten... :/
  Nosbuff

  SvaraRadera
 8. Alice:
  Grejen är att lillhusse gjorde två sådana bollar på scouterna för flera år sedan. Den ena skickade vi till Snuffe för att han skulle bli frisk och den andra har vi kvar och den har börjat "fjälla" väldigt sedan lillfjanten kom.

  Matte försökte göra en likadan boll, men hon kunde omöjligt få den att hålla ihop för en katts tassar och har aldrig försökt igen... ;)
  Nosbuff

  SvaraRadera
 9. Nea:
  Ja, nu är det slut på lugnet här... Matte blixtrar hela tiden nu... Lurrvar vägrar dessutom titta in i apparaten, han strejkar som Simba och då blixtrar matte bara mer och mer...
  NOsbuff

  SvaraRadera
 10. Maurice och Kajsa:
  Det är verkligen en prinsessKattong! ;)
  Nosbuff

  SvaraRadera