söndag 6 maj 2012

FINAL I GODISTESTET!! :D


Nu är vi äntligen framme vid finalen i denna rafflande tävling om vilken kattmat/godis som är godast!

De två tävlande som har klarat sig ända hit är


Anti-Hairball och RC Kitten



Man kan också säga att Testkatten har klarat sig hit ganska bra!  ;)

Innan semifinalerna började gick han ju och satte sig i fönstret istället för att visa vilken sort som var vinnare i den tävlingen och då insåg Kontrollanterna att en paus behövdes och Testkatten fick lägga sig en stund.
Men nu är han fit for food igen! :D



Här kommer finalen!


















OCH GODAST AV ALLA SORTERS GODIS OCH MAT ÄR

KATTUNGEMATEN KITTEN!!!!!   :D





På ett sätt är det ju faktiskt inte så förvånande med tanke på att den ska locka små kattungar att äta riktig mat, och nu är den alltså av den professionella Testkatten vald till bäst av alla sorter!


Medverkande i testet:

Testkatten - Katten Frank
Kontrollant A - Matte
Kontrollant B - Lillhusse
Speaker - Matte, som lovar att för alltid hålla munnen stängd efter det här!!  ;)


Vinnare i tävlingen om den blandade kattmatspåsen blir ju egentligen inte nån, för ingen av er gissade på de gamla vanliga sorterna, inte matte heller, hon var helt tvärsäker på att någon av de nya beroendeframkallande sorterna skulle vinna. Däremot gissade faktiskt lillhusse på Kitten som ni kan se i kattentarerna på första inlägget om tävlingen, men jag diskade honom eftersom Testkatten är en närstående till honom.

Men när det nu blev lilhusse som gissade rätt så får han dra en lott om vem han vill ge priset till, för han har ju kattmatsfobi och är tacksam om han SLIPPER  få en kattgodispåse (mycket konstig typ)!!



Lillhusse drar en vinnare av en kattgodispåse!



Och vinnaren blev: PUMA!  :D


Till dig Puma jamar lillhusse att han gärna kommer själv och levererar godiset eftersom han älskar din ö! Annars kan du jama in din adress i ett e-mjao till lillagosigabrunatgmail.com (byt ut at i mitten så blir det bra!)


Tack till alla som har varit med och röstat och kattenterat! Skicka nu ut era tvåbeningar att köpa kattungemat åt er!  ;)


7 kommentarer:

  1. Yay!! Där ser Lillie att det hjälper att heja ;)
    Puma instämmer att kattungemat är gott, kolla bara på hängbuken han har(den uppkom för att Matte bytte till vuxenfoder lite sent)

    Lillhusse får gärna komma på besök på vår fina ö ngn gång och er Matte kan gott följa med också, det finns mkt att fotografera här :)

    SvaraRadera
  2. bebismaten???!!!! *tass för pannan
    Hade vi aldrig kunnat tro - här har ingen någonsin över huvudtaget nedlåtit sig till att äta kattungemat. Utom ett lakritstroll, som gillade bebisblötmat. Ibland.

    Vilken härlig tävling!!! lillie tycker att den var bättre än alla valodimestifaler!!! Och vi är precis slut och behöver äta så vi får kraft att peta ut flaskorna ur plastsäcken (som "någon" glömde ta med sig ut...)

    Stort tack till kontrollanter, den eminenta speakern (även om hon nu prasslar) och framför allt den hemlige testkatten Testkatten!!
    nosgos å applåder (ni har nog fått nog med gottisar där ikväll)
    Maurice & Kajsa
    trogen publik

    SvaraRadera
  3. Förrexten - grattis Puma!! Smaska i dig gottisarna - du är säkert inte alls tjock, bara matte-hejarhuligan som säger, för hon vill ha alla gottisar själv...
    nosgos å grattisgottisar
    Maurice & Kajsa

    SvaraRadera
  4. Alice06:09

    Säger som M&K - bebismaten? Det som förvånar oss minst lika mycket är på vilket sätt Frank totaldissar dentisarna, han vägrar ens lukta på dem.
    Jamarstort grattis till Puma! Och tack till Frank, lillhusse och matte för den mest spinnande tävling vi någonsinn sett! Vad är ishockey-vm i jämförelse mot det här?
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  5. Stort grattis till Puma! Vi tycker absolut att lillhusse skall leverera godispåsen själv...

    Så vill vi kattulera testteamet till en utmärkt upplagd och proffsigt genomförd tävling! Det har varit jamarspinnande att följa och vi antar att testkatten blivit lite rundare om magen? TACK för en riktigt spinnande tävling!

    Kurr från Imma & klostergänget.

    SvaraRadera
  6. Vilket spinnande test det var1 Utmärkt utfört! Grattis Puma jamarvi! nosbuff

    SvaraRadera
  7. Vännen här: Men, asså...klart att Frank fixade det där...han är ju faktiskt katt och därmed ganska smart....den där kontrollanten 1, la ju upp RC Kitten på samma ställe hela tiden, ju. Jag tycker Frank ska yrka på omtestning (hehehe...då får han ju smaka ännu mer godis).

    Grattis Puma!

    SvaraRadera