onsdag 16 maj 2012

Kattionella provLillhusse har just nu massor av Kattionella prov i skolan och det tycker jag är jamarbra för alla innehåller de saker som handlar om Katten! :D
Se här:

Faktum är att lillhusse har haft en hel del nyttiga skoluppgifter genom åren, en annan har jag jamat om här!


Dock är det ju så att många av tvåbeningarna inte har så värst mycket empati för just Katten och därför föreslår jag en del nya inslag i skolplanen.

- På hemkunskapen skulle man kunna lära sig att laga god kattmat
- På biologin hur Katten fungerar
- På tekniken får man lär sig hur man ska sköta Katten på bästa sätt
- På bilden får man lära sig att R I T A Katten istället för att hela tiden störa genom att blixtra den (mycket viktigt!!!!)Ihjälblixtrad katt!!  :O- Inom språk är ju så klart jamiska ett förstahandsval
- Samhällskunskap är lämpligt för att undervisa om Kattens plats i samhället
- Historia förstår ni ju direkt vad jag föreslår: Kattens historia!Och sist och absolut viktigast:
I lillhusses skola har de ett ämne som heter "Livsviktigt" och där ska man såklart lära ut att Katten, liksom alla andra djur, är levande varelser med känslor av glädje, ilska, sorg och rädsla. Där ska man lära sig hur man tar hand om Katter som är rädda, hur man behandlar upphittade skadade Katter, helt enkelt hur man handlar med hjärtat när det gäller djur! Det är det viktigaste skolämnet av dem alla, inför man bara denna kunskap och känsla kan man strunta i alla de andra ämnena jag föreslog.
Tidigare idag skickade lillhusse ett meddelande om att han fick MVG på de två senaste Kationella proven, och för den som inte vet vad det står för så betyder det "Maten Var God" och det får man ju verkligen jama är ett mycket underligt betygssystem...

När matte var liten kattunge hade man siffror i betyg och det tycker jag om för det handlar ju om MATTE! ♥7 kommentarer:

 1. lillie skrattar så hon hickar. Vi förstår inte riktigt varför. Vi tycker att lillhusses kattionella prov är viktiga och allvarliga saker. Man kan tycka att som f d lärare så borde hon förstå viktiga och allvarliga saker, men hon var nog ingen bra lärare.

  nosgos å utbildningsgottisar
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Er matte är konstig precis som alla andra tvåbeningar, det är bara att kattstatera... Skratta åt viktiga saker, pfft!

   Nosbuff

   Radera
 2. När matte oxå gick i grundskolan, så var det siffror i betyget. Klart att kattionella provet skla handla om oss ktter, jamars klart.

  Borde finnas lärare som gillar katter, och tar upp just ämnen som handlar om katter ,jamar vi

  Tass tass

  SvaraRadera
  Svar
  1. OM inte just katter skulle vara ett skolämne så borde empati vara det... :/

   Nosbuffar

   Radera
  2. GILLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Radera
 3. Alice10:39

  Kattionella prov om just katter tycker jag är jamarbra! Alla tvåbeningar borde lära sig mer om oss redan i skolan. Vår matte hade också siffror i betygen.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi tycker också att de tar upp bra saker i lillhusses skola! :)

   Nosbuffar

   Radera