fredag 2 december 2011

Dags att fly! :O

HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP!Jag gömmer mig i lådan!

Matte har dragit igång storstädning med musik på högsta volym!! Stora sugmonstret ska fram, golven ska torkas och tvätten (mina nerspydda mattor för denna vecka bl a) ska tvättas! Matte jamar att fönstren borde tvättas också, men det vet hon inte om hon orkar ta sig an, däremot MÅSTE hon hänga upp ny fjäderkotlettsmat i lillhusses fönster oavsett om det är tvättat eller inte, vi katter kräver det för vi har inget att titta på! Efter det ska julsakerna upp (matte och lillhusse bara suckar åt spektaklet, men de känner grupptrycket, julsakerna SKA ju upp så här års...) och i helgen ska de där katterna med löss bakas.

Alla katter, ta skydd eller FLY!!


Frank: Jag lägger mig demonstrativt inåt i vår soffa!


4 kommentarer:

 1. Ni är välkomna att söka tassasyl hos oss tills hon lugnat ner sig!
  Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Så hysteriska våra människor blir så här års... Hos oss är det bara jul på utsidan av huset. Ljusslingor och lite pynt i granen, pyntet består av äpplen och talgbollar till pippisarna. Inne är det så litet att matte och husse är nöjda med att fixa till ute.

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Alice20:53

  Fyjam för hysteriskt städande mattar! Förstår att ni rymmer till M&M! Här har vi fått en ny leksak ikväll - en girmus! Mjausingen vad skoj den är! Det har nästan varit slagsmål om den... Om ni inte redan har en sån tycker jag ni skall önska er en i julklapp, många av våra bloggkompisar har visat inlägg om hur skoj de också tycker den är.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 4. Max och Måns:
  NI är underbara! ♥

  Smulan och Amanda:
  Vår matte blir så där hysterisk typ två gånger per år och då gäller det att passa sig! Vi tycker att man kan ha lagom julpynt.

  Alice:
  Fyjam är rätta ordet! :)
  Har ni också fått en girmus? Vi har faktiskt också en, men vi hör väl till de få som inte tyckte den var så jättekul... Så olika man kan vara!

  SvaraRadera