torsdag 22 december 2011

Sitter och gråter en liten skvätt...

Matte här:

Idag sitter jag och gråter en liten skvätt... Jag gick och la mig klockan 21 igår kväll för spänningshuvudvärken kom som en fjäderkotlett som flyger från fönstret vid tanken på vettiskostnaderna...

Och nu när jag tittade in på Linnsens mail och facebook var det alldeles överfullt med snälla tankar och människor som vill hjälpa! Det gör mig så rörd... människor som har lika uselt ställt som vi som ändå erbjuder sig att hjälpa till!

Som tur är så är lillhusse "rik" och lånar ut sin sista 500-lapp och så kom vi fram till att Snuffefonden ger tillbaka de pengarna till lillhusse och sen får vi försöka spara ihop pengar till att ta blodprov till Linnsen i januari, det är ju inte lika akut.

Jag är så otroligt tacksam att det finns sådana människor som ni som läser Linnsens blogg här runtomkring i Sverige, otroligt tacksam och rörd!

Så här i efterhand tänker jag på den slant som jag fick av min pappa härom dagen, den gick ju så klart till mat, kattsand, en räkning och det sista till några julklappar. Så idiotiskt att inte spara pengarna... :(

En jättestor kram till er alla! ♥♥♥

13 kommentarer:

 1. Men snälla vännen, det är det vi är till för! Kattvänner hjälper varandra, så enkelt är det. Ingen skall någonsin behöva avstå från vård eller rentav tvingas avliva sin katt p.g.a. pengabrist... det var det som låg till grund för Snuffe-fondens grundande, och det ligger som en oskriven lag i varje kattväns hjärta.

  Hur mår Linnsen nu?

  Kram från sr. Carina, klosterkatternas tjänarinna.

  SvaraRadera
 2. Håller med Klosterkatternas matte sr. Carina.
  Vi "kattfolk" hjälper varandra om vi bara kan och det var just hjälpbehovet som startade Snuffe-Fonden.

  =^.^=

  Nosbuffar

  SvaraRadera
 3. Carina:
  Men ni är alldeles underbara! ♥
  Hennes öga ser kladdigt ut idag med och nu sover hon.
  Jag sitter och bäst funderar ut hur vi ska få in Linnsen och Lurrvar i burar. Linnsen springer så fort hon hör ordet bur och Lurrvar springer ändå... Dessutom har vi i uppdrag att hämta med en katt från katthemmet, jag tror jag får lov att använda lillhusses favoritord, KAOS!!

  SvaraRadera
 4. Smulan och Amanda:
  Det är ändå alldeles fantkattiskt! Med tanke på vilka gnidna männiksor det finns ute i världen och här hjälper människor varandra utan att egentligen veta vilka de är... ♥

  Just nu sitter lillhusse och lånar pengar av sin pappa så vi kan ta det där nedrans blodprovet så vi blir av med det också!

  SvaraRadera
 5. Smulan och matte Ingalill14:15

  så skönt om allt blir avklarat på en gång, och det är väl klart att vi hjälper varandra! Hoppas ögat blir bra nu så ni får en riktigt lugn och skön julhelg =)

  SvaraRadera
 6. Alice14:35

  Vi håller tassarna för att det går bra med burar (godis är alltid bra att locka med...) brummisfärd och vettisbesök.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 7. Anonym16:59

  Klart vi kattvänner ställer upp för varandra. Visst är det lätt att säga att man bör ha en buffert för situationer som denna, men vissa av oss har inte den möjligheten.

  SvaraRadera
 8. Anonym17:12

  Kattvänner har stor hjärta<3 Vi ställer upp om vi kan.Många har det svårt i dagens Sverige.Men går vi ihop o så räcker pengarna till att hjälpa en pälskling i nöd.Man blir rörd av den varma omtanken<3<3

  SvaraRadera
 9. Vi har hjälpt våra bloggkompisar förut och vi kommer att göra det igen. Klart Linnsen måste få vård!

  SvaraRadera
 10. Självklart att vi hjälps åt om nån behöver lite hjälp , för ingen missa ska stå utan veterinärvård pga pengar !!
  Bra att Snuffe Fonden finns att söka pengar ifrån :)

  SvaraRadera
 11. Självklart att vi stöttar och finns hära!
  Det gör man för sina kompisar :)
  Nospuss och Tröstis

  SvaraRadera
 12. Hoppas att vettisen har kunnat se vad som irriterar Linnsens öga och därigenom hjälpa henne. Snuffefonden är väl en fantastiskt tanke? Att den också blivit omsatt till handling känns som det borde vara värt något i stil med ett Nobelpris! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 13. Ni får jama till för det är klart att Linnsen ska få hjälp. Snuffefonden är jättebra tycker vi, bra att man kan få hjälp där. (Vi brukar faktiskt tassa dit en liten slant varje månad) Hoppas nu att Linnsen får den hjälp hon behöver snabbt. Nosbuff

  SvaraRadera