lördag 11 februari 2012

Kärlek

Precis som man hittar så mycket tråkigt som står i tidningen som man blir ledsen av, så läste vi idag något som gjorde oss jamarglada!

Vi blev såklart inte glada över innebörden av annonsen nedan, bilden är dålig för jag har återigen blixtrat med min iMjao, så jag ska skriva vad som står så ni ser:






Hittelön 1000 kr
19/1 försvann Caesar
i vattentornsområdet i
Hallsberg.
Han är svart, brun
& vit.
Hittelön 1000 kr.


Annonsen, under rubriken FÖRLORAT låg bland andra rubriker som SÄLJES, HITTATS och ANNAT, var insatt i vår lokala tidning flera dagar i rad och innehöll bilden på katten Caesar som försvunnit i mitten på januari och så en beskrivning. Annonsen avslutades med orden "Hittelön 1000 kr" och det var det som drog mina och mattes blickar till sig.

Här fanns alltså en familj som älskar och saknar sin familjemedlem så mycket att de är villiga att betala stora pengar för att få tillbaka honom! Detta till skillnad från de familjemedlemmar som över natten blev nerställda i nätbur i femton minusgrader utanför Örebro Katthem...
Vi blev så glada att se att det finns människor som älskar sitt djur så mycket att de betalar för att människor ska vilja hjälpa till att leta efter honom, det är KÄRLEK! ♥

Eftersom matte ville veta om det har slutat bra för katten och den kärleksfulla familjen så ringde hon och frågade om Caesar hade fångats in än, men det har han tyvärr inte gjort. Familjen är ute och letar varje dag och några trodde att de hade sett honom, men han var väldigt skygg och gick inte att få tag i. Matten sa att de skulle betala alla pengar i världen för att få tillbaka sin katt som verkligen var en familjemedlem! :)

Nu hoppas jag allt vad jag kan och håller alla tassar och klor för att Caesar vill bli fångad och få komma hem till sin familj igen!

10 kommentarer:

  1. Vi håller tassarna för att Caesar kommer till rätta!!!
    Om det var vår matte som hittade honom,(vilket hon inte kan göra för vi bor i Stlm) hade hon sagt att de ska sätta in hittelönen till nån katthem!!!

    =^.^=

    Nosbuff

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi håller tassarna jamarhårt! Det var verkligt fint gjort av er att matte skulle ha gett hittelönen till ett katthem, det är så de överlever! :)

      Radera
  2. Håller alla klor jag har i kors för att Caesar ska komma tillrätta !
    I vår lokaltidning så var det någon som oxå var villig att betala hittelön för att få tillbaka sin katt.
    Åh förra veckan så var det en annons om att en katt som varit efterlyst i en annan annons nu kommit hem :)
    Då svansedansade jag o matte , för vi blev sååå glada !!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst blir man lycklig när man ser att en vilsekommen katt har hittat hem, som nu ikväll Nalles katt Polarn som de var rädda hade blivit uppätna av räven.

      Radera
  3. Vi skall hålla alla tassar (och det är många!) för att Caesar får komma helskinnad hem till sin fina familj igen! Så skönt att veta att det finns människor som värderar katten högre än pengar...

    Tass från Imma, abbemissa.

    PS. Kan du be din matte att mejla min matte sin postadress? srcarina@telia.com. DS.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Med så många tassar som ni har hemma så MÅSTE ju Caesar komma hem! :D
      Vi blev jamarglada över att se att det finns andra människor än bloggkatternas tvåbeningar som tycker så mycket om sina katter!

      NOsbuff

      PsJag har skickat mattes e-mjaoadress! Ds

      Radera
  4. håller oxå alla tassar och tummar för att Caesar ska komma hem till sin älskade familj som saknar honom.-

    Tass tass

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, vad mycket tassar som hålls nu! Hoppas att Caesar känner det och hittar hem igen! :)

      Nosbuffar

      Radera
  5. Alice19:44

    Här håller vi också tassarna för att Caesar hittar hem. Tänk om alla kattägare kunde värdera sina pälsklingar mer än pengar. *drömmer*
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alla tvåbeningar borde värdera djur mer än pengar!

      Nosbuffar

      Radera