fredag 24 februari 2012

Omiljövänligt eller kanske miljöovänligt...

Matte pratade med sin kullsyster igår kväll och systern berättade att en ny liten familjemedlem har flyttat in under deras sovrumstak. En mus alltså! :D

Matte såg genast framför sig hur vi skulle kunna komma dit som ambulerande musjagare och systern sa att de får ju problem med nyinflyttade ibland och att det faktiskt bara finns en enda katt i området och att den är väldigt tjock. Av det kan man ju alltså räkna ut direkt att den behöver bli avlastad från sitt tunga arbete med att hålla ett helt villaområde musfritt.




Eftermiddagsfika lånat härifrån: http://birds.nu/vyk13_07.htm

Matte vet att hennes syster tycker lite om katter, men samtidigt är väldigt rädd för dem, men hon såg ändå möjligheten för Örebro Katthem att lämna två musjagare vidare, men då kattstaterade mattes syster att de redan hade kontaktat Antikattex för att få bort den nye lille brune familjemedlemmen... :/

Snacka om omiljövänligt! När två katter hade kunnat hålla området musfritt för all framtid alldeles gratis! Dessutom har mattes syster två kaniner som bor i en bur i trädgården och jag tror att de absolut hade behövt lite sällskap!!  ;)

3 kommentarer:

  1. Katter är absolut bättre än Antikattex, så-det-så!

    =^.^=

    Nosbuff

    SvaraRadera
  2. Jag tycker din matte ska fortsätta bearbeta sitt kullsyskon. Hon kommer få problem framöver också om hon inte skaffar några duktiga musjägare från ett katthem!

    SvaraRadera
  3. Jam, katter är helt klart ett miljövänligt alternativ. Dessutom tar vi flugor, spindlar, harkrankar och andra småkryp - helt gratis - nåja för några Dentisar, alltså.

    Nosgos

    SvaraRadera