måndag 13 februari 2012

Trötta...

Idag är vi alldeles slut hela familjen. Vi katter var ju på releaseparty hos Wikki igår! Det var fullt av katter vi kände och enormt mycket god mat och drinkar. Så klart dansade vi och lekte roliga lekar också. Faktiskt dansade jag en tryckare med Sören när Frank inte såg, men jag såg allt att han höll sig framme också, han dansade med både Nea och Smulan! Lurrvar lekte med de andra småkatterna Bosse, Mårrgan och Simba och verkade också ha kul!

Det roligaste av allt var att matte och lillhusse inte visste att vi skulle på party, så lillhusse som åkte iväg samtidigt som matte, märkte när han kom hem att inte minsta katt syntes nån skymt av och hade vi inte skrivit en lapp och lagt fram hade han inte haft en aaaaaning om var vi var!  ;)






Så här känner vi oss idag:


Trött katt

Trött katt

Trött katt


Som ni läste på bloggen igår så försvann ju matte tillsammans med Wikkis matte och husse till Klosterkatterna i Otterbäcken. Matte har jamat att de hade jamartrevligt och Klosterkatternas matte Kicki beskriver på facebook besöket mycket träffande: "vi har fikat och pratat och ätit och pratat och pratat och skrattat... och gosat katt, förstås!", det stämmer precis med mattes beskrivning av besöket! Det var fika och det var mat och det var gos med katt och katt och katt och... ja, ni förstår! Det finns ju hela åtta stycken katter att välja på hemma i Otterbäcken. Och så pratade alla tvåbeningarna oavbrutet allihop! Matte vill tacka så mycket för att de fick komma, hon hälsar att hon gärna ses snart igen! ♥


Jag får ju inte glömma att jama om att matte och lillhusse (som sedan blev avsläppt för att umgås med mera jämnåriga tvåbeningar) fick träffa den världsberömda Wikki också! Det gjorde ju alla vi bloggkatter också och har gjort massor av gånger så för oss är det ju inte en så stor sak, vi har ju vant oss vid celebriteter, men matte och lillhusse tyckte att det var jamarspinnande att träffa henne! Nova var lite blyg så henne fick de bara se en skymt av, men hon var ju verkligen med och partade på eftermiddagen och kvällen som ni andra också märkte, då fanns ingen blyghet!!  ;)

Här kommer lite bilder från gårdagen:



Lurrvar väntar på att matte och lillhusse ska åka
så han får gå på release-party hos Wikki!  :D



Wikki och lillhusses högra tass


Wikki fluffboll ♥

Wikki tänker på de sista detaljerna inför partyt... ;)


Wikkis matte Miriam, Klosterkatternas matte Kicki samt det finaste som ska vara på bordet, nämligen Majsan!

Wikkis husse, Silver, demonstrerar en konstig fyrkant för Klosterkatternas gammelmatte Gittan! ;)



Assar och Rafael kommer ner och hälsar



Philemon kurrar i sin korg



Den högaktliga och visa abbemissan Imma

Jultrollet Rafael


10 kommentarer:

  1. Anonym18:29

    Oj vilka fina bilder. Det verkar ha varit jamartrevligt där borta, men vad annars kan man förvänta sig när man besöker kattfolk?

    SvaraRadera
  2. Vilken fest det var!! Visst är man sliten idag men kul var det! Härligt besök hos Klosterkatterna! Nosbuff

    SvaraRadera
  3. Fina bilder på både trötta och klosterkatter ;-)

    =^.^=

    Nosbuff

    SvaraRadera
  4. Söta trötta kissar! Tänk att få träffa BÅDE Wikki%Nova och Klosterkatterna ... gissar att er matte var alldeles vimmelkantig igår. Kurr och burr.

    SvaraRadera
  5. Anonym19:23

    Ni körde förbi Skagersvik?Det är mina hemtrakter=) nära Otterbäcken.Det är där jag hade alla mina smultron ställe med muslingar=) Kidi

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vet ni vad framåtfällda Wikki-morrisar betyder?! (Syns tydligt på bilderna ovan) Jo det betyder Mycket förtjust och Glad Wikki som trivs! Kom gärna på besök igen! NosPuss Wikki

      Radera
  6. Mjau detta party missade vi suckjam
    det finns ett talesätt som säger ngt, men det jamar vi inte här.
    *fniss* Vi är lite hemlighetsfulla ibland. mjau

    Kattfolk är lite speciella

    tassmjau

    SvaraRadera
    Svar
    1. Asch, vad synd att ni missade det, men det blir fler partyn som tur är! :)

      Nosbuffar

      Radera
  7. Jag missade ju Wikkis party :(
    Min matte tog ju med mig på utflykt ner till en blomsteraffär nere i Skåne där jag blev fast HELA dagen och halva kvällen !
    Trevligt er matte ser ut att ha haft det hos Klosterkatterna o deras mattar :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var ju fräckt av matte att röva bort just när Wikki skulle ha releasefest, men å andra sidan gjorde du säkert massor av tvåbeningar glada när de fick titta på dig! ;)

      Matte hade det jamartrevligt hela dagen! :D

      Nosbuff

      Radera