torsdag 3 november 2011

Vi flyttar!

Vi katter vet ju att vi är det viktigaste människan har, de skulle aldrig klara sig utan vår tassledning. Man tycker ju då att vi skulle belönas efter fullgjort arbete, men inte...

Idag åkte matte och handlade och kom hem med två stora påsar, vi kom naturligtvis och inspekterade så att hon hade köpt det hon skulle, kattmat. Men vad tror ni, tvåbeningens enda viktiga uppgift var att handla mat åt oss och vad tror ni att hon kom hem med?!? Fullt av oviktigheter som Dajm, tvål, riskakor, toapapper, bananer, inget som vi kan ha nån nytta av. Hon hade alltså GLÖMT KATTMATEN!!!! :O

Utsvultna katter 1

Man tycker ju att de skulle kunna klara en enda uppgift ordentligt, här har jag t.ex legat i mattes knä och kurrat oavbrutet för henne medan hon läste nyheterna på nätet och Lurrvar som aldrig har vågat hoppa upp i nån säng förut var så modig i natt, att när matte lyfte upp honom för att gosa så stannade han kvar jättelänge! Han la sig längst ner i sängen och kurrade tyst och matte fick sätta sig upp och gosa med honom och klappa honom och inte blev han rädd när matte reste sig upp och gick på toa heller, utan han följde med och fortsatte kurra!
Då ska vi ju påminna oss om den behandling han fick utstå igår kväll och ändå så visade han detta kurage!!

OCH ÄNDÅ GLÖMMER HON ATT KÖPA KATTMAT!!!

Utsvultna katter 2
Jag säger som den här MOL-katten som jag visade på bild härom dagen vi är CHOCKED AND HURT!! :O

Utsvultna katter 3
Nu funderar vi på om vi kan bo kvar här, med en så omdömeslös tvåbening... Som tur är så har vi ju nån påse kvar med blötmat till ikväll, men det är ju principen det handlar om!

Vad tycker ni, ska vi flytta?
Liten försvagad utsvulten katt...

7 kommentarer:

  1. Alice17:48

    Köpte hon ingen mat? Det kan ju alla se hur utsvultna ni stackars katter är! Jamarfina bilder på er förresten. Ni får jama till ordentligt så att hon skärper sig, för jag tycker nog inte ni skall flytta ändå. Det är så kallt och mörkt ute.... Ni kan gott kräva lite godis också som kompensation för den här usla behandlingen.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  2. Så nedrigt! Visar bara att tvåbeningarna måste ha hjälp att prioritera. Kurr och burr.

    SvaraRadera
  3. Alice och Stationskatterna:
    Det är fräckt så det förslår! :(
    Man ser ju hur tydligt som helst att vi inte har fått mat på hur länge som helst!!! Vi har ju alltid torrfodret, men det räknas liksom inte, ingen blötmat sen igår kväll!!

    Matte gav oss som tur var lite godis, men Frank vankar ändå oroligt här vid tanken på att blötmaten nästan är slut... Vi ska helt klart göra som Rasmus och parkera oss i väskan när matte ska handla nästa gång! :)

    SvaraRadera
  4. Anonym18:27

    Ingen mat?! Jag förstår att ni är både chockade och utsvultna. Jag skulle nog själv funderat på att flytta i det läget. Men ni borde kanske ge matte en chans till, hon kan ju ändra sig - kanske.

    SvaraRadera
  5. Va ingen mat... är det ingen ordning på henne alls? Skärpning matte! ;)

    SvaraRadera
  6. Sippo och Östgötakatterna:
    Kan ni tänka er, hon har fortfarande inte köpt mat till oss?! Fast hon säger att hon ska handla det senare idag...
    Jag har jamat i på skarpen åt henne nu att så här kan det inte fortgå!

    SvaraRadera
  7. Inget käk! Hujeda mig! Ni kommer att magra och magra tills ni är så så och tunna att snabeldraken suger upp er. Sanna mina ord...
    *sniff

    SvaraRadera