onsdag 30 november 2011

Rocktjejen

Här ligger jag igen på lillhusses dator och rockar! Det är så varmt och skönt här och så är man automatiskt i händelsernas centrum! ;) När matte och lillhusse kom in i rummet var musiken på jättehögt och där låg jag mitt emellan de små högtalarna och lyssnade ivrigt! Jag t.o.m passade på att "Linnsa" dom (gnugga kinderna emot), och då kunde matte inte komma och säga att jag lyssnade för högt!

Tyvärr så hörs knappt min musik på filmen...Lillhusse påpekade efteråt att jag hade sagt "fel form" på det spanska,  men jag är ju å andra sidan bara en liten söt katt som inte förväntas kunna jama spanska och så kan jag det ändå, så vem bryr sig om vad lillhusse säger?? ;)

7 kommentarer:

 1. Fy, så avis vi blir...
  Så där får vi absolut inte ligga på mattes laptop.
  Vi har försökt flera gånger, när hon rullar (matte sitter i rullstol) därifrån och så, men hon har nog radar... Hon verkar SE på oss om vi ens tänker på att försöka.

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Ser jamarmysigt ut!!
  Och att du kunde jama på spanska... respekt!!
  Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Smulan och Amanda:
  Vi får egentligen inte heller vara på lillhusses dator för han är fruktansvärt jamarrädd om sina saker och skriker om man rör nåt, men jag tror att han har gett upp med datorn och sen kanske lite för att jag är så söt när jag ligger där också! ;)

  Jag tror att om ni börjar med att ligga på den när den är ihopfälld så vänjer sig kanske matte gradvis och sen helt plötsligt ligger ni bara där en dag när matte kommer rullande! :) Då ler ni rart mot henne så att hon inte blir arg!
  Vissa tvåbeingar verkar känna på sig när man ska göra nåt bus, mystisitiskt... :/

  Fortsätt försöka! Det är er tvåbening, alltså är det er dator!!
  Nosbuff
  Linnsn

  SvaraRadera
 4. Max och Måns:
  *bockar och bugar* Man lär sig ju lite i det hårda arbetet med att försöka få lillhusse att förstå andra språk, jamiska däremot verkar vara omöjligt. ;) Det är jättevarmt och skönt på tangentbordet!
  Buffelibuff

  SvaraRadera
 5. Alice22:24

  Oj vilken språkmisse du är! *stora ögon" Matte önskar att hon hade haft så bra tassistans när hon gick i skolan.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 6. Vilken cool rocker chick du är Linnsen och en språkbegåvad sådan också.

  SvaraRadera
 7. Alice:
  *bugar med tassarna ihop* Min matte går här och mallar sig och säger att det är efter henne som jag är så duktig på språk, matte kunde nämligen en gång i tiden prata både engelska, tyska och ryska. Pyttsan säger jag, man är väl sin egen katt! :D

  Skrutten och Skorpan:
  Tackar så jamarmycket för berömmet! :D

  SvaraRadera