söndag 6 november 2011

Attack av Al-Katta!!!!

En mycket kraftig miss-il slog tidigare idag ner i hemmet!!! :O


Al-Katta har tagit på sig attacken!!

Massor av katter i hyllan  ;)
Det är så att matte för massor av år sedan, långt innan Frank och jag och Lurrvar flyttade in här, började samla på Hello Kitty. Det är en jätteunderlig vit katt utan mun, men alltid med rosett! Mycket konstig figur!!

Såna har i allafall matte väldigt många av, en hel bokhylla full med gosedjur, alla olika. När vi bodde med husse samlade hon jättemycket, hon hade förutom gosedjuren bokhyllor fulla med saker som duschkrämer, dokumentförstörare, klockor och brödrostar, allt med Hello Kitty på. De senaste åren har hon lugnat sig kraftigt, de flesta sakerna står i påsar i garderoben, och faktiskt har matte sålt av en hel del Hello Kitty-katter.


Frank och annan katt sover...



Alla katter är ju olika och jag hör tyvärr till de katter som kräks då och då. Det går i perioder, ibland kräks jag flera gånger om dagen, ibland inte på flera veckor. Frank kräks vanligtvis ca 2-3 gånger per år och då blir matte jätteorolig.

I morse när matte vaknade kände hon på lukten att någonstans fanns en kattspya full med osmält kattmat. Bredvid Kittyhyllan hade matte igår kväll ställt en stol som hon och väninnan haft när de suttit vid datorn. Tidigare på kvällen hade den stått mera mitt på golvet, men för att vi inte skulle snubbla på den om vi sprang och lekte inatt, så ställde hon den precis bredvid Kittyhyllan.
Matte började se sig omkring efter var kattspyan låg och såg att jag stod just på stolen. Och då såg hon MISS-ILEN!!!  :O

Någon hade råkat kräkas precis rakt in i mattes hylla och så att det hade runnit ner på hyllan under... :(

Matte tänkte genast att det här måste vara en attack av Al-Katta!! Och jag blev naturligtvis miss-tänkt när jag stod där på den nerkräkta stolen... Men kanske var det så att jag bara undersökte vad det var som låg där?

Matte och doktorsväninnan började genast titta efter antal skadade offer och tyvärr var det flera som blivit oskadliggjorda...  :/


Miss-ilattack av Al-Katta...

Den lilla klockan, som stod mitt i eldstriden, och toarullen blir nog aldrig sig själva igen, det hade t.o.m runnit in innanför plasten på toarullen, och de nya fina strumporna på nedre hyllplanet får nog hänga ute på vädring länge om inte matte ska behöva tvätta dem... Mattes gamla mobiltelefon med Ior på var blöt rakt igenom och slutligen den stackars gosedjursKittyn som hade kräks både på nos och i ögon, hon är väl blind för alltid...

I övrigt var det tur att matte mest hade grejor av plast nederst för de var ju bara att tvätta av! Själv tyckte jag det allra värsta var att det var kräks på min mobila klösbräda längst ner i hörnet på bilden, ohhh vilken katt-astrof!  ;) Vad är massa Kittysaker mot min kläsbräda...  :O

Mattes doktorsväninna tyckte att det såg ut som ett klassiskt fall av någon som ätit för fort utan att tugga, eftersom det var en blandning av vatten och osmält kattmat i hyllan, det gjorde ju också att effekten blev större eftersom det rann så bra!  ;)

Jag blev så klart miss-tänkt eftersom jag stod på stolen, men jag säger bara att det BEHÖVER ju inte ha varit jag bara för att jag stod där... Och om det var jag så var det bara för att matte inte har dammat hyllan på så länge så att jag fick damm i halsen!

Som tur är blev matte inte arg på nån, hon tyckte faktiskt inte att det gjorde så mycket, och hon fick ju en anledning att damma i hyllan, så hon borde vara tacksam!

Hon pussade mig extra noga när hon hade städat bort allt, så jag vet att matte inte är arg på mig! ♥

4 kommentarer:

  1. Men vad är det du jamar? Har Al-katta varit framme. Det låter jamarns hemskt.

    Hoppas alla är oskadda.

    Nosgos

    SvaraRadera
  2. Men nu går vi ju och biter på klorna tills vi får veta mer. Vad har hänt egentligen? *fundersamma* Kurr och burr.

    SvaraRadera
  3. Alice23:15

    Den där Al-katta brukar vara på besök här med. Matte säger det är Wilma som precis som du kräks ganska ofta, men vi vet nog att det är Al-katta...
    Man ser ju hur oskyldig du ser ut där du sitter i bokhyllan. Typiskt tvåbeningar att jämt skylla på sina oskyldiga pälsklingar!
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  4. Här har vi terrorister, talibaner och huliganer men nån AL-katta har vi aldrig sett. Men jag kan tro att den där Kittyhyllan hade inte sett så välstaplad och proper ut förutom lite kräk då om den stått här. Då hade Kittyhyllan varit en Kittyhög på golvet i stället

    SvaraRadera