tisdag 22 november 2011

Kattungen Oskar

Matte såg det här klippet på Catbook idag och blev väldigt rörd... ♥



För som ni kanske läste i filmen så är katten Oskar blind, han föddes utan färdiga ögonglober. Men han verkar vara en glad katt ändå och matte känner massor av kärlek till hans tvåbeningar som gav honom bollar med bjällror i så att han också kan leka! ♥♥♥


Och så tänkte hon på oss, som kanske inte har så mycket torrfoder just idag (däremot har vi åtminstone 15 förpackningar kvällsmat, så vi svälter inte, även om jag kanske vill att ni ska tro det så att ni tycker lite synd om oss!! ;), vi har ett varmt hem, mängder av leksaker, vi har fullt av kattsand i våra lådor, några som gör rent dem och serverar oss nytt vatten varje dag. Dessutom har vi tvåbeningar som älskar oss mest över allt på jorden och leker med oss när de har tid.

Matte är ju alltid så orolig för oss, att vi ska ha långtråkigt, att vi sover för mycket, att vi får leka för lite osv... Men när matte ser filmen så tänker hon att vi har det nog ganska bra jämfört med många många andra katter.




Den här filmen tog matte i morse när vi låg och gosade på min borsthandduk. Anledningen till att hon sticker upp blixtmaskinen i nosen på oss är att hon ville att det skulle höras på filmen hur vi kurrade. För både Frank och jag kurrade värre än en brummande traktor just då!

Gos på er mina bloggvänner! ♥

4 kommentarer:

  1. Alice22:01

    Vilka gosmissar ni är! och jag hörde kurret på slutet. :)
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  2. Anonym06:40

    Oj så ni spinner. Man verkligen ser och hör hur ni myser.

    SvaraRadera
  3. Så fin film om kattungen Oskar! Med ledning av bjällrorna skuttade han efter bollarna som vilken kattunge som helst. Och ni var ju rena spinngeneratorerna där på filten! :) Mysigt. Kurr och burr.

    SvaraRadera
  4. Anonym20:21

    Matte tycker att Oskar var underbar! :)

    SvaraRadera