tisdag 29 november 2011

Julklappar


Matte sitter och tittar på hemsidan http://www.zooplus.com/ , det är där hon köper Franks "fågelpinnar" med dubbelpinne som gör att han hoppar högt högt!

Flygande Frank
Matte har beställt där två gånger och andra gången var hon förutseende att beställa tre fågelpinnar till Frank just för att han tyckte att de var så kul, men så kom "tugga-sönder-allt-han-ser-Lurrvar" hem hit... *morrar lågt*

Det är också där matte har köpt det goda godiset som ni fick på mitt födelsedagskalas i oktober om ni minns?



Nu sitter matte och tittar på olika julklappar till oss!
Vi hoppas att vi får nåt jätteskojsigt, ja Frank hoppas på sina fågelpinnar så klart och Lurrvar kanske man kan köpa nån tuggleksak åt!!!  ;)

Matte vill hälsa att om nån bloggkatt också vill handla så kan ni höra av er till matte, för hon har ett konto där, och dela på portot. Det kostar ungefär 70-80 kr att köpa saker och få dem till Sverige, men matte tycker att det är värt det för fågelpinnarna har hon bara hittat för ca 100 kr styck tidigare och det är ju lite skillnad när Frank får tre stycker för samma pris från England!

6 kommentarer:

  1. Jisses med kuliga leksaker dom verkade ha där !
    Ska genast tassa ner en önskelista att lämna till min matte :)

    SvaraRadera
  2. Den sidan ska vi absolut kolla in. Matte har mest varit inne på tyska e-bay på senaste tiden, klösträden där är ju så himla mkt billigare än här i sverige, hade vi plats till ett så hade man ju absolut önskat det.

    SvaraRadera
  3. Så mycket skojsiga och goda saker det finns, ska tassa in på sidan med matte.Nosbuff

    SvaraRadera
  4. Vilka fina leksaker ni har. Tänk om jag kunde få en sån där pinne i julklapp. Fast både blogghjälpen och jag tycker att den finaste julklappen jag kan få är ett eget, bra hem. Det bräcker vilken annan julklapp som helst, tycker jag.

    SvaraRadera
  5. Kjelle Bus:
    Vi tycker absolut att du ska tassa ner en lista! Matte har köpt både våra små fina tält och tunneln där och massa annat skojsigt! :)
    Säg till om matte vill dela porto!

    Puma:
    Hmm, tyska ebay, inte inleda matte i frestelser, hon håller till på engelska och amerikanska ebay än så länge! ;)

    Dui och Deco:
    Vi tycker absolut att ni ska tassa dit! Matte vill idag köpa en bajstunna att lägga Franks bajs i för det luktar så illa! ;)

    Kattson:
    Åh lilla Dina, om Frank hade haft en hel fågelpinne kvar skulle vi ha skickat den till dig nu! ♥
    Hoppas hoppas att du kan få den allra bästaste julklappen i form av egna tvåbeningar! :)
    Uppmuntringsbuffar

    SvaraRadera
  6. Alice20:53

    Oj vilka skojsiga leksaker! Men tyvärr blir nog matte lite svårövertalad för jag smög bakom matte häromdagen och såg att hon beställde både en girmus och en prasseltunnel till oss i julklapp. *gnuggar tassarna* Bara att hoppas på att småbrorsorna inte biter sönder dem direkt...
    *nosbuffar*

    SvaraRadera