fredag 16 december 2011

Viktigt möte

Jo, jag skrev så här härom dagen:
"Den här veckan ska det tas ett beslut om mattes framtid och då ser hon framför sig hur vi och prinsesstornet ska få bo i Vasatunneln och tigga hos alla cyklister som åker förbi..."
Alla hade kanske inte läst det och undrade varför jag packade mina leksaker. Men nu har iallafall matte varit på det otäcka mötet och det är klart att hon får pengar i 3 månader till, alltså packar jag upp igen! Skönt! :D

Däremot verkar matte ha gjort som stora otäcka bruna djur gör, gått i ide. Hon har lagt sig i soffan med en filt på och tittar på nån filmlåda som heter Desperate Housecats och hon säger att hon inte tänker gå upp förrän tidigast julafton och får hon inga julklappar (släkten säger att "i år får bara barnen julklappar" och matte hävdar bestämt, till ingen nytta, att depriderade människor faktiskt behöver julklappar för att bli glada!) så går hon inte upp då heller... Lillhusse och matte blev osams så han är hos sin husse nu och ja, vi katter försöker sova oss igenom alltihop... Nja inte Lurrvar förstås... Han leker med allt som är löst som vanligt.


Jag har inte skrivit nåt tidigare för datorn har inte varit på och jag har glömt mitt lösenord. Matte satte på den en liten stund nu och gick på toa och då skriver jag bara för att berätta att vi finns här, men i lite stillsam stil för tillfället.



Jag hoppas att ni inte har glömt mig när jag kommer tillbaka! ;)

Nosgos och buffar på er alla så länge! ♥

14 kommentarer:

  1. Nejdå ingen har glömt er. Matte har kollat varje dag efter ett livstecken från er. Hon var jätteorolig. Vet hur det är att gå och vänta på besked som nästan betyder liv eller död.

    Matte vill skicka bamsekramar och jama att det faktisk sällan är så svart som det nog kan verka i bland. Håll ut, även de mörkaste nätter blir till gryning till slut.

    Kram, nosgos, kram, nosgos, kram, nosgos!

    SvaraRadera
  2. Tröstbuffar till matte. Ta hand om varandra och gosa extra med matte nu för det behöver hon.Nosbuff

    SvaraRadera
  3. Vi injamar med de övriga och sänder tröstebuffar.
    Vi hoppas att tomtekatten kommer med klappar till alla.
    Vi kikar in då och då och tänker absolut inte glömma bort er, även om det dröjer med nya inlägg.

    =^.^=

    Nosbuff å en varm kram till er matte från vår

    SvaraRadera
  4. Klart vi inte glömmer er om ni håller upp med bloggandet ett tag. Tvärtom så kommer vi att sakna er väldigt mycket. Önskar er allt gott!

    SvaraRadera
  5. Klart att vi inte glömmer.
    Skönt att se ett livstecken från er, och hoppas att allt ordnar till sig till sist.
    Nosbuffar från oss båda.

    SvaraRadera
  6. Ingen risk att vi glömmer dig inte. Har varit riktigt orolig. Kramisar o Nospussar till er.
    Nalle

    SvaraRadera
  7. Klart vi inte glömt bort er! Men oroliga har vi alla varit. Skönt ändå och höra att ni lever, även om det är lite jobbigt just nu hos er. Hoppas verkligen att det ordnar sig till det allra bästa så ni kan bo kvar i minst ett år till! Kramar, Styrka och Tass

    SvaraRadera
  8. Tröstegos å tröstebuff, tröstekurr å tröstegottisar. Ibland behöver vi alla lägga oss under en filt och glömma att det finns en värld därute som är kall och ogästvänlig mot både katter och människor. Vi finns här och håller tassen om ni behöver det!!
    nosgos å gottisar, puss&kram till er alla 4

    SvaraRadera
  9. Anonym16:17

    Men lilla vännen vi glömmer inte bort våra vänner här ute.Din matte behöver få extra mkt kurr terapi när hon mår dåligt.Det är så normalt att mammor o barn tjafsar.Lill matte 19år är också bra på det.Hjälp matte att klä granen vackert o be henne att ligga o titta på den så ser hon ju något vackert.Kramar till er alla från/Kidi+matte

    SvaraRadera
  10. Klart vi inte glömmer dig. Och kan du inte ge matte nån av dina leksaker i julklapp så hon går upp på julafton?

    SvaraRadera
  11. Linnsen:
    Åh, så underjama ni är allihop!! ♥♥♥
    Vi i idet vill hälsa att vi kurrar er allra mest, för ni är fantass-tiska kompisar! Såna kompisar som alla borde ha! ♥

    Vi har legat på matte och kurrat när hon sov och när hon vaknade tog hon faktiskt och städade i lillhusses rum och imorgon har hon lovat att gå till sin matte och baka pepparkatter. Vi hoppas att det får henne på rätt köl så småningom.

    Nu ska jag jama för henne att mina kompisar tänker på henne och att det är dags för kvällsmat, både för oss och henne!

    Nosgos och buffar och kurr och morrhårsdarr och tårar på nosen för att ni är så mysiga! ♥

    SvaraRadera
  12. Alice19:21

    Åh vad härligt att tassa in här och se ett livstecken från er! Vi blev riktigt oroliga. Hoppas matte blir på bättre humör i morgon av pepparkattsbakandet.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  13. Smulan W20:07

    Har saknat er, skönt att kurrterapin fungerade denna gång också, du ska se att pepparkattsbaket gör att matte blir gladare. Och lillhusse kommer nog snart hem igen, han saknar er för mycket. Kurr och kram till er båda <3 / Smulan och matte Ingalil

    SvaraRadera
  14. Glömma dig , Frank , Lurrvar och er matte o lillhusse ??
    Hur skulle det gå till ??
    Alla behöver en liten bloggpaus då och då av olika anledningar = inget konstigt med det :)
    Hoppas er matte mår bättre snart av all er spinnhealing/terapi !!
    Nosbuffar och Tröstekramar från mig och matte :)

    SvaraRadera