lördag 31 mars 2012

Bloggträff?

Wikki skrev ju om kattföreläsningen i Västerås, ja, det är tyvärr ingen katt som föreläser, det är ju vad som hade behövts om tvåbeningarna ska förstå vårat mystiska väsen!  ;)





Nej, istället är det Susanne Hellman Holmström, som är Sveriges mest anlitade Kattbeteenderådgivare som föreläser. "Det kan ju bli intressant" tänkte matte och anmälde sig.

Nu såg hon att även Klostermattarna har anmält sig och också Wikkis tvåbeningar skulle titta om det finns platser kvar, så det kanske blir en liten bloggträff av det till slut!

Så här står det på hemsidan:
"Välkommen till föreläsning med Susanne Hellman Holmström, som är Sveriges mest anlitade Kattbeteenderådgivare. Föreläsningen som ger dig all information du behöver veta om din kattkompis för att den ska må på bästa vis. Föreläsningen tar upp olika problemkatter, hur problemen yttrade sig och hur de åtgärdades. Föredraget kommer att ge dig många aha-uppleveler och skratt på vägen. En sak är säker, du kommer att se din katt med andra ögon eller kanske be den om ursäkt för att du inte har förstått den tidigare. En mycket uppskattad föreläsning på två timmar.”


VÄSTERÅS 25 april 2012START 18:30 Insläpp från 18:00.INTRÄDE: 20 kr  PLATS: Länsförsäkringar / Agrias lokaler Slottsgatan 21, Västerås.


Med tanke på det facila priset på 20 kronor ska man nog anmäla sig så fort man kan och det gör man HÄR och då får man ett bekräftelsemail.

1 kommentar:

  1. Susanne Hellman Holmström träffade jag när jag var i den där blomsteraffären i Vellinge.
    Hon sa att jag var en fin och välskött kissemiss :)
    Matte missade tyvärr när hon hade föreläsning i vår kattklubbs lokal för att hon jobbade kvällen :(
    Lite långt till Västerås dock = 45 mil enkel väg , så min matte får nog vänta tills hon dyker upp mer på hemmaplan :)

    SvaraRadera