söndag 18 mars 2012

Nytt utrymme!

Sådärjam, då har jag köpt mer bildutrymme!

Smulan och Amanda frågade hur mycket bildutrymme man har till att börja med och det är 1 GB och den hade vi fyllt nu... Matte köpte till 20 GB till och det gick på det lagoma priset på 42 kr.

Tills vi har fått vårat utrymme typ imorgon så ska jam berätta att matte har trott att hon och Frank hade ett avtal, om han biter löst får han bita matte i fingret. Tyvärr hade inte Frank godkänt just den där delen om hur hårt han fick bita så nu har matte två hål i pekfingret och Frank är i onåd! Han bet nämligen i så hårt han kunde verkade det som, så matte har ett alsolomslag på pekfingret och så hoppas och ber hon att det inte ska bli en infektion. Besut är också taget från mattes sida, efter att Klostermattarna berättade om hur gammelmatte nästan dog av ett kattbett, att nu har Frank bitit klart! Nu ska bara han förstå det också.

Lillhusse är lojal med Frank och påpekar att han (Frank alltså) är en katt som tycker om att bita och är då matte så dum att hon sätter fram fingret så får hon skylla sig själv... ;)

8 kommentarer:

  1. Alice15:36

    Mattes förra katt Oscar tyckte om att bita i hennes tumme när han gosade, nu bet han aldrig hårt men matte gav honom ofta nån av hans leksaker att bita i istället när de gosade och då var han nöjd. Kanske kan er matte prova något liknande?
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är ju bara det att Frank ÄLSKAR mattes fingrar... :/

      NOsbuffar

      Radera
  2. Hmmm, knivigt, det där!! I och för sig så försvarar vi varje katts rätt att tugga på det som hålls fram framför nosen på en, men... det ÄR inte snällt att bita hål i folk. (Eller fä.) Bara om man tänker äta upp dem. Man kan inte gå och provsmaka gottiset och se lägga tillbaka det! *hötter med pekklon.

    knepigt...

    nosgos å gottisar-som-man-FÅR-tugga-på
    Maurice & Kajsa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hmm, det här är ett svårt fall, matte SA JU FAKTISKT att Frank fick bita. Däremot sa hon inte hur hårt och jag tror att det var där det blev en misseuppfattning... ;)

      Nosbuffar

      Radera
  3. Matte är väl skyddad mot stelkramp?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Matte tog en stelkattsspruta förra året efetr att jag bet henne när jag försökte rymma och det blev ju rejält infekterat också. Denna gång verkar matte klara sig med smärtan och lärdomen att Frank får tugga på annat i frotsättningen! ;)

      Nosbuffar igen ♥

      Radera
  4. Händer ska bara smeka och får bara buffas!
    DEN FÅR MAN INTE BITA I!!! *stampar med tassarna*
    Hoppas att Frank lär sig det.

    =^.^=

    Nosbuff å en tröstekram till matte från vår

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hmm ja, det var ju mattes fel EGFENTLIGEN.... ;)

      Men Frank har blivit tilsagd de senaste dagarna när han velat bitas.

      Nosbuff o kram tillbaka!

      Radera