torsdag 8 mars 2012

Biten...

Jam hallå, det är Frank här! *barska jam*


Jag hade ju tänkt att jag skulle få ta några rejäla bett av gästerna i lördags, jag hade sett fram emot det!

Matte hade lovat att inte skvallra om att jag tänkte bita dem, men kan ni tänka er, när de väl kom hit så VILLE jag inte bitas!! :O


När matte kommer in från att ha varit ute tvättar hon alltid tassarna så att de blir rena och tuggvänliga, men i lördags när gästerna kom var det ingen som tvättade tassarna och när fingrarna sträcktes fram emot mig, tror ni att jag ville tugga på dem?!?

Herre min kattskapare, man är väl en renlig katt! Det luktade ju både annan katt och massa annat otäckt om alla fingrarna, de gick inte att bita i hur gärna jag än ville!Det fanns dock hopp, för en av tvåbeningarna lånade vår dusch och när hon kom ut, då... Då högg jag till!


Biten tvåbening, ni ser hur rädd hon ser ut eller hur!


Jag tror inte att hon blev ledsen, jag bet inte så hårt eftersom hon var främmande, och hon jamade senare på Catbook att hon var stolt över att ha blivit biten av mig! Man tycker ju att ens egen matte också borde se det så eller hur?
*vänder mig om till matte* "- Du ska vara stolt matte, STOLT över att jag biter dig! Du är ju precis som lillhusse min BBK! När det gäller honom står det ju för Bästa Buffkompis, men när det gäller dig matte står det för Bästa BITkompis!!"  :D  Pfft, matte ser inte ett dugg glad ut nu...


När alla gästerna gått hem på kvällen skulle matte ge oss godis och hon höll som vanligt på och tjattrade om något annat och var inte tillräckligt snabb, så plötsligt hade hon en hel katt i godisburken!


Själv är bäste katt, matte! :D

6 kommentarer:

 1. Var det nåt kvar till de andra efter att di har varit i gotteburken??? Eller åt du upp allt? *fniss*

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dumma matte tog ifrån mig burken till slut... :/

   Nosbuff

   Radera
 2. Snygg manöver!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackjam! Vi katter vet ju när det gäller att hålla sig framme! ;)

   Nosbuff

   Radera
 3. Fina bilder på dig! Skönt att du fick till ett litet bett i alla fall! Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, *fnissar lite* det kändes skönt att få bita åtminstone en gäst.
   Ikväll har jag hört matte prata om att det kommer ett par gäster på lördag som tittar in som hastigast innan de tar matte och åker vidare till Sippo. Då gäller det vara snabb med tänderna!! ;)

   Nosbuff

   Radera